Posza Kriszta - személyi utazásszervező

Posza Kriszta - személyi utazásszervező

Posza Kriszta vagyok, köszönöm hogy a nevemet választotta ki a listából!

Kapcsolatom a turizmussal mintegy tíz évvel ezelőtt kezdődött egy Balaton-parti utazásközvetítő irodában. Egy tapasztalt kolléganőm szárnyai alatt sikerült visszavonhatatlanul megszeretnem és egyre jobban megismernem az utazások foglalásának szerteágazóságát. Később egy nagy touroperátornál - szakmai tudásomat bővítve - belekóstolhattam a csoportos buszos utak szervezésébe is.

Főbb területeim:

  • Magyarországi utazásszervezők ajánlatainak értékesítése, főként a Földközi-tenger térségében
  • Autóbérlés határainkon belül és világszerte
  • Egyéni és csoportos foglalások európai nagyvárosokba
  • Jegyek beszerzési kulturális programokra: koncertek, színházi előadások, fesztiválok
  • Esküvők külföldön
  • Hajóutak a Földközi-tengeren

Kérem írjon a kriszta.posza@travelgoo.hu email címre, ha tőlem szeretne ajánlatot kérni utazására!

Közvetlen telefonszámom Balaton környéki ügyfelek számára: +36 30 484 6852

Visszajelzések Posza Krisza által szervezett utazásokról:

 

Péter Eszter
Horvátország, Opatia, 2015

Nagyon szépen köszönjük a horvátországi utazásunk megszervezését kollégájuknak: Posza Krisztának! Még nem volt alkalmunk Horvátországban járni, nem csalódtunk semmiben! Nagyon jól éreztük magunkat, sok élménnyel gazdagodtunk.

Opatija nagyon szép, romantikus város. Kriszta egészen a hazaérkezésünkig tartotta velünk a kapcsolatot, tanácsokkal látott el, és valóban érdekelte, hogy út közben mi történik velünk, hogy érezzük magunkat. Most foglaltam először utat utazási irodán keresztül, örülök hogy a Travelgoot választottam! Magam és párom nevében köszönöm az élményt!

Fárbás Anett
számos utazás, 2010-

Krisztával egy balatoni utazási irodában találkoztam először. Már akkor is feltűnt nekem, hogy mennyire felkészült és segítőkész. Azt gondoltam, hogy Ő egy nagyon jó alkalmazott az irodában, aki komolyan veszi a munkáját. Később kiderült, hogy ez az élete, minden utasának a szívén viseli az ügyeit, ez a szakma a szerelme...
Aztán elment Budapestre... Most mi lesz velünk? Elmentem ugyanúgy a balatoni irodába, más utazásszervezőkkel lefoglaltuk a szállást, rendben is volt. Csak a Kriszta személye hiányzott...
Folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, és az idén a nyaralásunkkal kapcsolatosan is megkerestem. És igen, visszakaptam a régi, jól bevált szervezést a Kriszta személyében. Pontos, megbízható, precíz és imádni való!

Köteles-Papp Renáta
Barbados, 2015

Életünk legszebb nyaralását, nászútját Krisztának köszönhetjük! Kriszta mindenben maximálisan segített, a legelejétől, a legvégéig… Budapestről indult a gépünk Barbadosra, egy Londoni átszállással. Londonba a Heathrowi repülőtérre érkeztünk, ahol 3 óránk volt áttérni a Gatwicki-re. Hál Isten, Kriszta Transzfert is foglalt nekünk… így nem volt nehéz dolgunk! A sofőr már a reptéren várt bennünket. A Gatwicki reptértől már csak 8 óra választott el bennünket Barbadostól. Megérkeztünk! Alig vártuk, hogy leszálljon a gép, és elkezdődjön az álomnyaralás! Az időeltolódás -5 óra volt. Megérkezésünkkor már kezdett sötétedni… pedig még csak 18:00 óra volt! A nap hossza 12 óra… a szállodából a kilátás csodás volt, a környezet leírhatatlanul szép! A part, hófehér homokos! 11 napot töltöttünk a szigeten, eközben 2 napra átutaztunk St.Maarten-ra. Minden napra sikerült programot szerveznünk! Egy része fakultatív program volt, a többi szabadidős. Igyekeztünk körbe járni a szigetet… rengeteg élménnyel gazdagodtunk. Azt ajánljuk, hogy aki teheti utazzon el erre a mesebeli kis szigetre. Óriási élmény! Még egyszer nagyon-nagy köszönet Posza Krisztának, hogy így összehozta nekünk életünk első, de reméljük nem utolsó nyaralását!

Ignácz Andrea
Bali, 2011

Nagy álmom volt eljutni Balira. De hogyan is induljak neki? Kitől kérjek segítséget? Szerencsémre összehozott a sors Krisztával, aki a helyi utazási irodában dolgozott. 12000 km távolság... Nagyon izgultam. Krisztának nagyon sokat köszönhetek. Mindenben támogatott. Legalább annyira lelkes volt, mintha velem együtt utazott volna. Akkor még nem volt nagy tapasztalatom a repülésben. Az indulásomtól egészen a hazaérkezésemig Kriszta segített. Egy hétfői napon indultam vissza, Krisztával megbeszéltük, hogy majd segít becsekkolnom online, és egy jó helyet foglalni a közel 19 órás repülésre. Amikor ezt megbeszéltük, eszembe se jutott az időeltolódás. Magyarországon vasárnap volt... Nincs senki az irodában. Most is hálásan köszönöm neked Kriszta, hogy te ennek ellenére segítettél és szerencsésen haza jutottam. A kirándulás leírhatatlanul gyönyörű volt.