Appartementhaus Wieslbauer

Appartementhaus Wieslbauer, Ausztria, Salzburg, Amadé / Flachau - Wagrain - Zauchensee, 2017-12-04, Ellátás nélkül
Appartementhaus Wieslbauer
  • Időpont:2017-12-04 - 12-07
  • Ellátás:Ellátás nélkül
  • Közlekedés:egyéni
  • Utazás típusa:Síutazások
  • Időtartam:4 nap
  • Utazás ID:51476824
  • starstarstar
  • 21 050 Ft -0 %
A szervező utazási iroda megjelölése: Ausztria - Wieslbauer Apartman - Flachau
Alapar-tartalmazza
a szállást választott apartmantípusban, ellátás nélkül,
a parkolást.
Alapar-nem-tartalmazza
az áramot (kb. 45 euró/2 légteres apartman, 65 euró/3 légteres apartman),
a törölközőt és az ágyneműt, (kb. 10 euró/szett),
a konyharuhát és asztalterítőt,
az idegenforgalmi adót (kb. 2 euró/fő/éj 15 év felett).
Leiras

 

Szállás információk:

Az apartmanház kiváló helye, Flachauban, Zauchensee síterep közvetlen közelében, a felvonótól 100 méterre található. A Wieslbauer igazi alpesi stílusú szálláshely, ideális családoknak és baráti társaságoknak, önellátó 2-6 fős apartmanokkal várja vendégeit. A szálláson ingyenesen elérhető a ping-pong asztallal is felszerelt játszószoba, wifi és sítároló.

Szállás szolgáltatások: parkoló, wifi, étterem, nemdohányzó terület.

Apartmanok felszereltsége: fürdőszoba zuhanyzóval, nappali kanapéval, tv, főzősarok, elektromos/gázsütő, kávéfőző gép, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, erkély/terasz.

Ellátás: önellátás.

Tartózkodás: december 23 és március 9 között szombati érkezés lehetséges minimum 7 éj foglalásával, egyéb időszakokban minimum 3 éj foglalása szükséges, érkezés tetszőleges napon.

Egyéb információk:


kiságy igényelhető,
kisállat hozatala engedélyezett (10 euró/nap),
mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba nem foglalható,
hitelkártyás fizetési lehetőség nincs,
érkezés 15:00-tól 17:00-ig, szobák elhagyása 10:00-ig.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A TravelGOO! - Iseum Tours Utazási Iroda Általános Szerződési Feltételeit megismertem és elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés beérkezésekor ellenőrizzük az árakat, a lehetséges kedvezményeket és a szabad helyeket. Ezt követően értesíteni fogjuk, valamint lehetőség szerint feltételes helyfoglalást készítünk az ajánlat garantálása érdekében. Ez Önnek semmilyen kötelezettséget nem jelent!
A megrendelés esetére felhívjuk figyelmét hogy Ön, mint az utazási szolgáltatás megrendelője, egyben az összes, az ajánlatkéréskor felsorolt résztvevőnek a képviselője is, megrendeléskor mint meghatalmazott jár el az utazási szerződés megkötésére. Ezúton felvállalja a megrendeléséből származó pénzügyi kötelezettségeket is. Az Ajánlatkérés, ill. Foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre!

A végleges árakat irodánk munkatársa igazolja vissza. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon elhelyezett gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Apartman, stúdió szálláshely esetén az egy főre megadott ár csak a teljes kapacitás betöltésénél érvényes, kivéve ha ettől eltérően jelöljük!

Helyfoglalási igénye alapján leellenőrizzük az aktuális kapacitást, az érkezés és távozás pontos időpontját, az aktuális árakat, díjakat. Ezután visszaigazolásunk alapján elkészül az utazási szerződés és tájékoztatjuk a további teendőkről. Az időpontok, árak, díjak változásának jogát az utazásszervezők - a végleges visszaigazolásig - fenntartják.

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Nem található a szálloda áttekintése.