Családi vakáció a festői Isztrián

Családi vakáció a festői Isztrián, Horvátország, Isztria, Rabac, 2017-10-07, Félpanzió
Családi vakáció a festői Isztrián
Időpont:2017-10-07 - 2017-10-14
Ellátás:Félpanzió
Közlekedés:-
Utazás típusa:Körutazások
Időtartam:8 nap
Utazás száma:49424227

0 Ft  -0 %
89 990 Ft ()


Leírás
1. NAP: Utazás Horvátországba
Utazás egyénileg Rabac-ba. A szobákat 13 órától lehet elfoglalni. Az érkezést követően, az utazás fáradalmainak kipihenése után a gazdag büfévacsora kínálatából válogathatunk. Szállás 7 éjszakára: Hotel Hedera**** vagy egyik, szintén négycsillagos testvér szállodájában (a Maslinica Hotels and Resorts, a Flowers csoport egyik hoteljében). www.maslinica-rabac.com

2-7. NAP: A gondtalan nyaralás pillanatai: szabadidő vagy fakultatív programok
A bőséges svédasztalos reggeli (kávé, tea, sütemények, kenyér, sajt, tojás, gyümölcsök, kolbász, stb.) után élvezze a feltöltődés- pihenés jól megérdemelt pillanatait, gyönyörködjön a meseszép környezetben, élvezze a mediterrán napsütést, a kellemes időjárást, a helyi konyha remek fogásait, a tenger valószínűtlenül kék ragyogását, a hotel medencéit, a sportolási lehetőségeket vagy válasszon fakultatív kirándulásaink közül. A fakultatív kirándulásokra a helyszínen lehet jelentkezni, helyi szolgáltatók szervezésében, áruk euróban vagy horvát kunában fizetendő. Egyéni utazással foglalható ez a program, ennek során a fakultatív programok angolul zajlanak, és a jelentkezők számától függenek a lehetőségek. A tenger még októberben is kb. 20 fokos, a kirándulásokhoz pedig tökéletes a horvát ősz. A napokat mindig gazdag büfévacsora zárja.

8. NAP: Hazautazás Fájó szívvel veszünk búcsút Horvátországtól, és nyaralásunk sok szép emlékével gazdagodva, felfrissülten, kipihenten indulás haza Magyarországra.


Tervezett fakultatív programok

Isztria-túra
Fedezze fel a Horvátország ékköveinek számító városokat! Rovinj romantikus kis utcáival, a város védőszentjének, Szent Eufémiának templomával ejti rabul szívünket. Krculi-ban egy étteremben ismerkedünk a helyi ízekkel. Poreč egyik legfontosabb nevezetessége a VI. századból származó Euphrasius-bazilika.

Pula
Pulában, Isztria fővárosában megismerkedhetünk a város legfontosabb látványosságaival: a múlt titkait őrző, méltóságteljes, impozáns római amfiteátrummal (kívülről), az I. századból származó Sergius-diadalívvel, a Herkules-kapuval, a Kettős kapuval, az Augustus templommal, a kis római színház maradványaival. A városnézés során feltárulnak előttünk Pula gazdag, háromezer éves történelmének titkai. Ezt követően szabadprogram keretében bóklászhatunk a hangulatos óvárosban, kedvünkre felfedezhetjük titkait, és nem utolsó sorban megkóstolhatjuk a horvát gasztronómia jellegzetes fogásait.

Brioni
A 14 szigetből álló Brioni Nemzeti Park elképesztő keveréke a természeti csodáknak, és a gazdag történelmi örökségnek. Megcsodálhatjuk a Vénusz szentélyt, találkozhatunk Kokival, a papagájjal, aki még a nehéz esetnek számító John Malkovich-ot is elbűvölte, sétálhatunk ott, ahol John F. Kennedy, Sophia Loren, Erzsébet királynő is járt. Szafaripark, 15. századi gótikus templom, 200 dinoszaurusz lábnyoma, szabadon élő őzek és egy Tito-emlékkiállítás is újabb árnyalatát festi meg a szigetek sokarcúságának.

Velence
Hajóval két és fél óra alatt érjük el Velencét, a világ egyik legszebb, legromantikusabb városát. Az V. században alapított, 118 szigetecskéből álló Velence egésze egy csoda. A lagúnákon ringó gondolák jellegzetes csíkos pólós evezőseikkel, a Szent Márk tér galambjai, a Szent Márk bazilikán megcsillanó napfény, a Canale Grande-t, a város fő közlekedési útvonalát büszkén figyelő évszázados házak, a kis sikátorok számos művészt ihlettek meg. A város épületeiben a legnevesebb mesterek alkotásait őrzik: Giorgione, Tiziano, Tintoretto hallhatatlan művei a művészet dicsőségét hirdetik. Lehetőség lesz egyénileg felfedezni a kis utcácskák és hidak zegzugos rendszerét, ebédelni, vagy átélni a gondolázás életre szóló élményét.

Plitvicei-tavak
Az UNESCO-Világörökség listáján szereplő egyik gyöngyszem, Horvátország legnagyobb nemzeti parkja szépségével mindenkit elvarázsol. A tizenhat festői tavat vízesések és zuhatagok kötik össze. A kristálytiszta víztükrök, a friss levegő, a több, mint 1000 növényfaj biztosította burjánzó zöld környezet felfrissíti a testet és lelket. Az évi több, mint egymillió látogató mindegyike elragadtatottan tér haza a plitvicei látogatásról.

Halpiknik
Az egész napos program során Cres álomszép partvidéke vár ránk, ahova hajóval jutunk el. Az Adriai tenger legnagyobb szigetén élvezhetjük a csodálatos környezetet, az aperitif vagy a bor, és a kellemes ebéd (hal vagy húsétel) zamatát. Igazi felüdülést jelent az úszás, a pihenés, a napozás a hajón, vagy a strandon. Felkeressük a mintegy kétezer fős lakosságú Cres városkát is.

Opatija
A Kvarner-öböl partján található Abbázia, vagy más néven Opatija ma is rendkívül népszerű turisztikai célpont, de a Monarchia idején is divatos üdülőhelynek számított. Ferenc József császár, és az arisztokrácia tagjai is szívesen időztek itt a téli hónapok alatt, élvezték az enyhébb klímát, a páratlan környezetet. A közvetlenül a tengerpart mellett húzódó, nyüzsgő sétány, az árnyas parkok, a karcsú pálmafák, leanderek, a hegyek zöldjében magasodó elegáns villák időtlen, elbűvölő hangulatukkal érintik meg a látogatók szívét.

FONTOS INFORMÁCIÓK
Az utazáshoz érvényes útlevél vagy új típusú személyi igazolvány szükséges, melynek a hazaérkezés dátumától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie!

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.
Az ár tartalmazza
Szállás 7 éjszakára:
A 4*-os Flowers/Maslinica Resorts and Hotels komplexum egyik hoteljében
Elhelyezés erkélyes, tengerre néző szobában
Félpanziós ellátás:
7 büféreggeli
7 büfévacsora
Ingyenes parkolás a hotel parkolójában
Gyerekkedvezmény:
16.000 Ft/fő – 12 éves korig, 2 felnőttel egy szobában, harmadik ágyon
Egyéb
Foglalási díj: 2.900 Ft/fő
Turisztikai adó (helyszínen fizetendő): kb. 1 euró/fő/éj
Amiket ajánlunk Önnek:
Ebédcsomag: 22.990 Ft/fő/hét
Útlemondási biztosítás: 3.700 Ft/fő
Baleset- és poggyászbiztosítás: 4.400 Ft/fő/hét
Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 33.100 Ft/fő/hét

Az Ajánlatkérés beérkezésekor ellenőrizzük az árakat, a lehetséges kedvezményeket és a szabad helyeket. Ezt követően értesíteni fogjuk, valamint lehetőség szerint feltételes helyfoglalást készítünk az ajánlat garantálása érdekében. Ez Önnek semmilyen kötelezettséget nem jelent! A megrendelés esetére felhívjuk figyelmét hogy Ön, mint az utazási szolgáltatás megrendelője, egyben az összes, az ajánlatkéréskor felsorolt résztvevőnek a képviselője is, megrendeléskor mint meghatalmazott jár el az utazási szerződés megkötésére. Ezúton felvállalja a megrendeléséből származó pénzügyi kötelezettségeket is. Az Ajánlatkérés, ill. Foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre!

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A TravelGOO! - Iseum Tours Utazási Iroda Általános Szerződési Feltételeit megismertem és elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges árakat irodánk munkatársa igazolja vissza. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon elhelyezett gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Apartman, stúdió szálláshely esetén az egy főre megadott ár csak a teljes kapacitás betöltésénél érvényes, kivéve ha ettől eltérően jelöljük!

Helyfoglalási igénye alapján leellenőrizzük az aktuális kapacitást, az érkezés és távozás pontos időpontját, az aktuális árakat, díjakat. Ezután visszaigazolásunk alapján elkészül az utazási szerződés és tájékoztatjuk a további teendőkről. Az időpontok, árak, díjak változásának jogát az utazásszervezők - a végleges visszaigazolásig - fenntartják.

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI