Csillagtúra a Fekete-Erdőben

Csillagtúra a Fekete-Erdőben, Németország, 2017-10-28, Reggeli
Csillagtúra a Fekete-Erdőben
  • Időpont:2017-10-28 - 11-04
  • Ellátás:Reggeli
  • Közlekedés:autóbusz
  • Utazás típusa:Körutazások
  • Időtartam:8 nap
  • Utazás ID:49595916
  • starstarstar
  • 99 990 Ft -0 %
Leírás

1. NAP: Utazás (lefoglalt utazási csomag esetén)
Utazás esti indulással Budapestről kényelmes, modern busszal kisebb megszakításokkal a Fekete-erdőbe. A Fekete-erdő egy igazi mesevilág: olyan érzésünk támad, mintha a levegőt harapni lehetne, a magas hegyek ölelte titokzatos erdők mintha ezernyi mesét őriznének, miközben a csend szinte lélegzik bennük, és a völgyekben a kristálytiszta tavakon táncot lejt a napfény.

2. NAP: Érkezés a Fekete-erdőbe
A reggeli órákban érkezünk meg a Fekete-erdőbe, ahol igazi, gazdag, hamisítatlan helyi reggeli vár ránk. (Utazási csomag része). Ezt követően lehetőség nyílik kis sétára, a környékkel való ismerkedésre. A hotelben a szobák elfoglalása délután 1 órától lehetséges. Az idegenvezető üdvözlő itallal köszönti Önt, majd részletekkel szolgál az előttünk álló napokról. A vacsora kellemes lezárását jelenti a napnak.

3. NAP: Szabadidő vagy FAKULTATÍV: Straßburg és Obernai
Töltse kedvére az időt, vagy FAKULTATÍV programlehetőség (egész napos): Straßburg és Obernai. Utunk során áthaladunk Ortenau-n, és a Rajna völgyén, Európa szívébe, és fővárosába, a franciaországi Straßburgba. Itt található az Európai Parlament, az Európa Tanács és az Emberi Jogok Európai írósága is. Felkeressük a legfontosabb nevezetességeket: a székesegyházat, a Gutenberg – teret, a Petit France–negyedet (2000. óta az UNESCO – Világörökség része). Hajókirándulás keretében az Ill-folyóról is megcsodálhatjuk Straßburg varázsát. Majd Obernai felé tartunk, az elzászi borvidék egyik leggyönyörűbb városkájába. Elbűvöl majd minket a piactér a tipikus elzászi stílusú házikókkal. Egy borászatban a helyi nedűk kóstolása koronázza meg napunkat. Visszatérés a hotelbe, vacsora.

4. NAP: SZABADIDŐ VAGY FAKULTATÍV: Elzász és Vogézek
Töltse kedvére az időt, vagy FAKULTATÍV programlehetőség Elzászban és a Vogézek vidékén. Colmar mellett, a Münster-völgyön át Munsterbe, a gólyák városába tartunk. Egy rövid ott-tartózkodás után a Vogézek-hegységben a Col de la Schlucht 1130 méteres magasságából csodálhatjuk meg az elénk táruló kilátást. A Vogesenhochstraße-t az első világháborúban hozták létre, a katonai utánpótlás biztosítása céljából. Ma népszerű turista útvonal, és csodálatos kilátással kényezteti az utazókat, mely a környező völgyekre nyílik. Megállunk egy sajtgyárnál, ahol a gasztronómiai élvezeteknek adózhatunk. Eguisheim az elszázi borút egyik bájos ékköve. Városnézést és szabadidőt követően visszatérés a hotelbe.

5. NAP: SASBACHWALDEN - MUMMELSEE - BADEN-BADEN
Reggeli után meghívjuk egy Észak-Fekete-erdőbe teendő kirándulásra! Ortenau szőlőslankáit csodálva haladunk Oberkirch és Sasbachwalden felé, mely Németország képeslapokra kívánkozó, bájos virágoskertje. Egy rövid ottani tartózkodás után majd a csodaszép Mummelsee partján élvezhetjük ebédszünetünket. Az ismert Schwarzwaldhochstraße (mely a legszebb Fekete-erdei turistaútvonalakat fogja csokorba 60 km hosszan) mentén vezet utunk Baden-Badenbe. Képet kaphatunk a történelmi fürdőváros legfontosabb nevezetességeiről. Visszatérés a hotelbe, vacsora.

6. NAP: Szabadidő vagy FAKULTATÍV: Belchen – St. Blasien
Töltse kedvére az időt, vagy FAKULTATÍV programlehetőség: festői tájakon, Freiburgon, Staufenen, és a Münster-völgyön keresztül Belchen felé visz utunk. Itt kabinos libegővel jutunk fel Baden-Württemberg tartomány legmagasabban fekvő vendégházához (1240 méter), ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a Fekete- erdőre. Az ebédszünet után St. Blasien vár ránk, ahol a katedrális impozáns kupolája nyűgöz le minket: ez a harmadik legnagyobb Európában. Útközben elsuhanunk buszunkkal az álomszép Schluchsee és Tittisee mellett. Visszatérés a hotelbe, vacsora.

7. NAP: Hazautazás (Lefoglalt utazási csomag esetén)
A reggelit követően a szobákat délelőtt 10 óráig kell elhagyni. Az egész nap rendelkezésünkre áll arra, hogy ajándékokat vásároljunk szeretteinknek, vagy kis szuveníreket magunknak. Este 19 órakor egy vacsora keretében kiélvezhetjük az utolsó pillanatokat a Fekete-erdőben (utazási csomag része), ezt követően indulunk haza.

8. NAP: Hazaérkezés
A délelőtti órákban érkezünk Magyarországra, Budapestre, felejthetetlen élményekkel csordultig telve.


Fontos információk!
A minimális létszám min. 20 fő. A program változtatásának jogát fenntartjuk! Foglalás a rendelkezésre álló szabad helyek számának függvényében lehetséges.
Az utazáshoz érvényes, új, kártya típusú személyi igazolvány, vagy érvényes útlevél szükséges.

Az ár tartalmazza

Szállás 5 éjszakára: Hotel Bären, Oberharmersbach, Fekete-erdő
A félpanzió tartalma:
5 büféreggeli
5 büfévacsora
Üdvözlő ital érkezéskor
Észak-Fekete-erdő- kirándulás!
Magyar nyelvű idegenvezetés

Egyéb

Foglalási díj: 2900 Ft/fő
Egyágyas szoba felár: 32.000 Ft/fő/hét
Utazási csomag: 45.990 Ft/fő (oda-és visszaút busszal, +1 reggeli, + 1 vacsora, 1 bőrönd - 20 kg/fő, 1 kézipoggyász - 10 kg/fő)
Helyi turisztikai adó (a helyszínen fizetendő) kb. 2 euró/fő/éj
Amiket ajánlunk Önnek:
Baleset-és poggyászbiztosítás: 550 Ft/fő/nap
Útlemondási biztosítás: 3700 Ft/fő
Fakultatív kirándulási csomag: 39.990 Ft/fő Straßburg és Obernai (3. nap) Elzász-és Vogézek (4. nap) Belchen és St. Blasien ( 6. nap)
A buszra történő előzetes helyfoglalás az első 4 sorba 2000 Ft/fő
Fel-és leszállási lehetőségek: Budapest, Tata, Tatabánya, Győr, Mosonmagyaróvár (M1-es autópálya melletti pihenőnél)

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A TravelGOO! - Iseum Tours Utazási Iroda Általános Szerződési Feltételeit megismertem és elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés beérkezésekor ellenőrizzük az árakat, a lehetséges kedvezményeket és a szabad helyeket. Ezt követően értesíteni fogjuk, valamint lehetőség szerint feltételes helyfoglalást készítünk az ajánlat garantálása érdekében. Ez Önnek semmilyen kötelezettséget nem jelent!
A megrendelés esetére felhívjuk figyelmét hogy Ön, mint az utazási szolgáltatás megrendelője, egyben az összes, az ajánlatkéréskor felsorolt résztvevőnek a képviselője is, megrendeléskor mint meghatalmazott jár el az utazási szerződés megkötésére. Ezúton felvállalja a megrendeléséből származó pénzügyi kötelezettségeket is. Az Ajánlatkérés, ill. Foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre!

A végleges árakat irodánk munkatársa igazolja vissza. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon elhelyezett gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Apartman, stúdió szálláshely esetén az egy főre megadott ár csak a teljes kapacitás betöltésénél érvényes, kivéve ha ettől eltérően jelöljük!

Helyfoglalási igénye alapján leellenőrizzük az aktuális kapacitást, az érkezés és távozás pontos időpontját, az aktuális árakat, díjakat. Ezután visszaigazolásunk alapján elkészül az utazási szerződés és tájékoztatjuk a további teendőkről. Az időpontok, árak, díjak változásának jogát az utazásszervezők - a végleges visszaigazolásig - fenntartják.

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.