Fedezze fel Itália kincseit

Fedezze fel Itália kincseit, Olaszország, Emilia Romagna, 2017-10-28, Reggeli
Fedezze fel Itália kincseit
  • Időpont:2017-10-28 - 11-04
  • Ellátás:Reggeli
  • Közlekedés:autóbusz
  • Utazás típusa:Körutazások
  • Időtartam:8 nap
  • Utazás ID:49595915
  • 99 990 Ft 0 Ft-0 %
Leírás
1. NAP: Utazás Olaszországba
Budapestről indulás Olaszországba, kényelmes, modern busszal. Utazás az éjszaka folyamán, érkezés Riminibe a reggeli órákban.

2. NAP: Érkezés Riminibe – városnézés
A Riminibe történő érkezést követően meghívjuk egy reggelire. Majd bejelentkezünk a hotelbe. Kis felfrissülés után indulunk félnapos városnézésre Riminiben. A 148. 214 főnyi lakossággal rendelkező város az egyik legnépszerűbb fürdőhely az Adria partján. A szikrázóan kék tenger, a hosszú, homokos part mellett az óváros is kedvelt az utazók körében. Megörökíthetjük a legfontosabb nevezetességeket: a fenséges, Kr. u. 21-ből származó Tiberius- hidat, a nyüzsgő Corso d’Augusto-t, a 17 méter magas Augustus-diadalívet, a Malatesta-templomot, az olasz reneszánsz korszak egyik ékességét. Az ebédszünet után szabadidő keretében is beleveszhetünk az óvárosi kis utcácskák rengetegébe. Visszatérés a hotelbe.

3. NAP: Szabadidő vagy fakultatív program:
Velence Szabadidő vagy FAKULTATÍV program: a körutazás egyik csúcspontját jelentő Velence-kirándulás. A reggeli órákban buszunk Sottomarina-ba visz minket, ahonnét behajózunk a világ egyik legszebb, legromantikusabb városába, Velencébe. Az V. században alapított, 118 szigetecskéből álló Velence egésze egy csoda. A lagúnákon ringó gondolák jellegzetes csíkos pólós evezőseikkel, a mesés épületek, a kis sikátorok számos művészt és filmest ihlettek meg. A város épületeiben a legnevesebb mesterek alkotásait őrzik: Giorgione, Tiziano, Tintoretto művei a művészet hallhatatlanságát hirdetik. Átélhetjük az igazi velencei életérzést, ahogy vaporettóval jutunk majd el Tronchettotól a Szent Márk-térig. A Canale Grande- n, a város fő vízi közlekedési útvonalán haladva csodálattal adózhatunk a megkapó szépségű palotáknak, melyek Velence dicsőséges múltjával büszkélkednek. A Szent Márk –bazilika, a Dózse-palota, a Campanile, a Rialto-híd látványa életre szóló élményt ígér. Késő délután visszahajózunk Sottomarina-ba, ahol a busz vár ránk. Visszatérés a hotelbe.

4. NAP: Szabadidő vagy fakultatív:
San Marino és Ravenna Szabadidő vagy FAKULTATÍV programként tartson velünk San Marino-ba és Ravennába! San Marino a világ egyik legkisebb országa, Olaszország szomszédságában. A kisvárosnyi lakosságú San Marino legmagasabb pontja a Monte Titano. Innen lélegzetelállító kilátás nyílik az Adria partvonalára. A 12. századból származó Bazilika az egyik legfontosabb látnivaló ezen a csodaszép helyen. Az ebédszünet után Ravenna vár ránk, az egyik legrégebbi olasz város. A San Vitale-székesegyház az itáliai korai kereszténység, a bizánci építészet egyik jelentős emléke. A Galla Placidia mauzóleum építését Kr. u. 450-ben fejezték be. A Szent Apollinariusz bazilika az egyik legnagyobb templom Ravennában. Theodorik mauzóleuma, és Dante síremléke a múlt fontos őrzői. Visszatérés a hotelbe. Vegyen részt az itáliai esten (vacsoracsomag része)! Egy pincészetben a régióra jellemző specialitásokat és bort kóstolhatunk. A program fényét folklórműsor is emeli.

5. NAP: Rimini-Garda-tó
A reggeli után búcsút veszünk Riminitől, és észak felé tartunk. A Garda-tó Olaszország legnagyobb tava. Goethe nem véletlenül nevezte a természet csodájának: a kékeszöld, szinte áttetsző víztükör, a tavat körülölelő hegyek, az olíva, narancsfa-és citromfaligetek, a szirmukat bontó oleánderek láttán csordultig töltődünk szépséggel. Felkeressük Sirmionét, a Garda-tó déli részének ékszerdobozát. A félszigeten a tóba nyúló festői városkát a szívünkbe zárjuk majd. Meglátogatjuk a mesék világát idéző Scaligeri vár-erődöt és Catullus római villájának romjait (FAKULTATÍV: belépő). Transzfer a környéken található hotelbe, ahol a következő 2 éjszakát töltjük majd.

6. NAP: Szabadidő vagy fakultatív program:
Verona Töltse kedvére az időt, vagy FAKULTATÍV kirándulás keretében felfedezzük a szerelmesek, és az operák városát, Veronát. Elsőként buszos városnézés során ismerkedünk a Shakespeare három színművének is helyszínéül szolgáló, UNESCO-Világörökség listát gazdagító Veronával. A Piazza Bra, a város gyönyörű, történelmi, éttermekkel, bárokkal övezett terének egyik büszkesége az aréna, az 1. századból származó, egykor 30.000 néző befogására alkalmas római amfiteátrum, ahol ma operafesztivált, koncerteket tartanak. A hét toronnyal büszkélkedő vár, a Castelvecchio, a Porta Borasari, a téglából és mészkőből épült ókori kapu, a Piazza della Erbe, az egykori fórum, ma a város egyik jelentős tere szökőkúttal, meseszép történelmi épületekkel, tornyokkal, és Piazza dei Signori, a tér közepén magasodó Dante-szoborral mind Verona sokszínűségét hirdetik. A gótikus Scaligeri-árkád, és a mellette található, 7. századi Santa Maria Antica-templom udvarán található sírok a Scaligeri-családnak állítanak emléket. Visszatérés a hotelbe.

7. NAP: Szabadidő, Vicenza, hazautazás
A reggeli után szabadidő során elég idő kínálkozik egy kis pihenésre, majd elindulunk. A Garda-tó szépségét ismét megcsodálhatjuk buszunkból. Következő állomásunk Vicenza, mely reneszánsz épületeiről ismert, de híresek az itteni tervezők ékszerei, ruhakreációi is. Városnéző körutunkat a lenyűgöző, 16. századi Teatro Olimpico-nál kezdjük, mely a modern kor legrégebbi fedett színháza, és napjainkban is tekinthetőek meg benne előadások. Sétánkat az óváros utcáin folytatjuk, ahol belefeledkezhetünk a letűnt idők titkait őrző épületek látványába. A gótikus Santa Corona-templom, a Piazzetta Santo Stefano, és a Contra Porti a legfőbb látványosságok közé tartozik. A Piazza Signorin, a főtéren fejezzük be programunkat. Lehetőség adódik vacsorázni, mielőtt elindulunk hazafelé (vacsoracsomag).

8. NAP: Utazás és megérkezés Magyarországra
A buszút során kényelmesen utazunk haza, felejthetetlen élményekkel gazdagabban. Érkezés Budapestre.

Fontos Információk!
Magyar állampolgárok útlevéllel (mely a visszautazás dátumától még min. 3 hónapig érvényes), vagy új típusú személyi igazolvánnyal léphetnek be Olaszország területére. San Marino: útlevéllel vagy új típusú személyi igazolvánnyal utazhatunk be.
Fakultatív program vásárlása előzetesen, foglaláskor, vagy a helyszínen. A programváltozás jogát fenntartjuk!
Az ár tartalmazza
Utazást oda-vissza,
Modern, kényelmes buszokkal
5 éjszakára szállás
Minőségi, középkategóriájú hotelekben
6 reggeli
Magyar nyelvű idegenvezetés
3 AJÁNDÉK kirándulása program leírás alapján:
Rimini-városnézés
Garda- tó/ Sirmione- kirándulás
Vicenza-városnézés
Egyéb
Foglalási díj: 2.900 Ft/fő
Amiket ajánlunk Önnek:
Fakultatív programcsomag (3 kirándulás): 53.990 Ft/fő
Vacsoracsomag (5 vacsora+1 itáliai est): 31.990 Ft/fő
Útlemondási biztosítás: 3700 Ft/fő
Baleset- és poggyászbiztosítás: 4400 Ft/fő
Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 41.900 Ft/fő/teljes utazás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A TravelGOO! - Iseum Tours Utazási Iroda Általános Szerződési Feltételeit megismertem és elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés beérkezésekor ellenőrizzük az árakat, a lehetséges kedvezményeket és a szabad helyeket. Ezt követően értesíteni fogjuk, valamint lehetőség szerint feltételes helyfoglalást készítünk az ajánlat garantálása érdekében. Ez Önnek semmilyen kötelezettséget nem jelent!
A megrendelés esetére felhívjuk figyelmét hogy Ön, mint az utazási szolgáltatás megrendelője, egyben az összes, az ajánlatkéréskor felsorolt résztvevőnek a képviselője is, megrendeléskor mint meghatalmazott jár el az utazási szerződés megkötésére. Ezúton felvállalja a megrendeléséből származó pénzügyi kötelezettségeket is. Az Ajánlatkérés, ill. Foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre!

A végleges árakat irodánk munkatársa igazolja vissza. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon elhelyezett gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Apartman, stúdió szálláshely esetén az egy főre megadott ár csak a teljes kapacitás betöltésénél érvényes, kivéve ha ettől eltérően jelöljük!

Helyfoglalási igénye alapján leellenőrizzük az aktuális kapacitást, az érkezés és távozás pontos időpontját, az aktuális árakat, díjakat. Ezután visszaigazolásunk alapján elkészül az utazási szerződés és tájékoztatjuk a további teendőkről. Az időpontok, árak, díjak változásának jogát az utazásszervezők - a végleges visszaigazolásig - fenntartják.

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.