Három ország kincsei körutazás

Három ország kincsei körutazás, Franciaország, 2017-10-18, Reggeli
Három ország kincsei körutazás
  • Időpont:2017-10-18 - 10-25
  • Ellátás:Reggeli
  • Közlekedés:repülő
  • Utazás típusa:Körutazások
  • Időtartam:8 nap
  • Utazás ID:49433018
  • 159 990 Ft -0 %
Leírás

1. NAP: Repülés Barcelonába
Repülés Budapestről Barcelonába közvetlen járattal. Idegenvezetőnk fogadja Önt, majd transzfer a hotelbe.
Szállás: Hotel Aqua**** Santa Susanna, Costa de Barcelona.

2. NAP: Santa Susanna – Vic – Ripoll – Andorra
Reggeli után kijelentkezés a hotelből. Ezt követően Vic városába utazunk, a katalán régió egyik kulturális központjába. A román stílusban épült katedrális lenyűgözi a látogatókat (belépő díjat az ár tartalmazza). Ripoll fekvése szemet gyönyörködtető: két folyó találkozásánál fekszik, egy völgybe simulva. A városka a csodálatos bencés kolostort, a 879-ben épült Santa María de Ripollt öleli körbe. A kolostort megcsodáljuk belülről is. Ezután a Pirenusok fenséges hegyláncai között utazva jutunk el Andorrába. A Franciaország és Spanyolország között fekvő, virágzó hercegség egyvárosnyi lakosságával Európa legnagyobb miniállama. Az 1409 méter magasan fekvő fővárost, Andorra la Vellát alpesi klímája, magasba törő hegyei kedvelt úti céllá teszik. Tegyen egy sétát a mesés környezetben!
Szállás: Hotel Panorama****, Andorra la Vella.

3. NAP: Andorra - FAKULTATÍV: Os de Civís
A reggeli után Andorra fontos látványosságaival ismerkedünk. A Meritxell, a híres zarándokhely az ország egyik legfontosabb egyházi látványossága: itt őrzik a 10. századból származó papucsos Madonna-szobrot. Folytatjuk utazásunkat. FAKULTATÍV: A Pireneusokban megbújó, spanyol Os de Civís helyzete különleges. A falucska a spanyol-andorrai határhoz legközelebb eső település, és járművel csak Andorrán keresztül közelíthető meg. Az andorraihoz hasonlító kialakítású házak egymáshoz közel találhatóak, és szűk utcácskák mentén sorakoznak, romantikus hangulatukkal megigézve az erre járókat. A román stílusú templom az UNESCO-világörökség kincseit gazdagítja.
Visszatérés Andorrába a hotelbe.

4. NAP: Andorra – Toulouse
A reggeli elfogyasztása után búcsút veszünk Andorrától, majd a lélegzetelállító kilátást garantáló hegyeken át Foix felé visz utunk. A francia város sziluettjét a középkori grófi vár uralja, mely mindenhonnan jól látható. A St. Volusien apátsági templom Foix fontos nevezetességei közé tartozik. Következő állomásunk Toulouse, Franciaország negyedik legnagyobb települése, a Garonne folyó partján. La Ville Rose–nak, azaz Rózsaszín Városnak is becézik egyedülálló építészeti stílusa miatt: a számos épületet ékesítő rózsaszín téglák meghatározó elemei a városképnek. Az UNESCO-világörökség részét képező meseszép Canal du Midi– csatorna, a Bazilika, a Capitole, azaz városháza franciás bája minket is megigéz majd. FAKULTATÍV: a város szépségének a vízről is csodálattal adózhatunk - egyedülálló élményt ígér a hajózás a Canal du Midi-csatornán.
Szállás: Hotel Courtyard by Marriott **** Toulouse.

5. NAP: Szabadidő vagy fakultatív program Lourdes
Szabadidő, használja ki a hotel, a környék nyújtotta lehetőségeket, vagy FAKULTATÍV lehetőség: a franciaországi, Pireneusok lábához bújó kisváros, Lourdes az egyik leglátogatottabb zarándokhely a világon. Évente kb. 5 millió ember éli itt át hite megújulásának csodáját. Itt jelent meg ugyanis Szűz Mária egy fiatal lánynak. A hely spirituális emelkedettsége minket is elvarázsol majd, miközben megtekintjük a Szűzanya 1858-as felbukkanásának helyszínét, a barlangot, az imahelyként funkcionáló Kriptát, a neogótikus Szeplőtlen Fogantatás bazilikát, és a Rózsafüzér Bazilikát. Rövid városnézés keretében jutunk el az erőd-várig. A Pic du Jer-hegyre siklóvasút vezet fel, ahonnan álomszép látványban lehet részünk. Szállás Toulouseban.

6. NAP: Toulouse – Carcassonne – Santa Susanna
Reggeli után Carcassonne vár ránk. A város 1997. óta gazdagítja az UNESCO-világörökség listáját. Az Aude folyó partján fekvő, fenséges Carcassonne Franciaország egyik büszkesége, az egyik legnépszerűbb turistadesztináció az országban évi 4 millió látogatójával. A 11. századból származó St. Nazaire és St. Celse bazilika, és a 13. századi St. Michel katedrális letűnt évszázadok nyomait tárják elénk. Szabadidő során alkalom nyílik kedvünkre bóklászni a városban, majd továbbutazás Santa Susannába, a katalán tengerpartra. Szállás: Hotel Aquamarina ****

7. NAP: Szabadidő vagy fakultatív program Montserrat – Penedes
Szabadidő vagy tartson velünk FAKULTATÍV programunkra! A sziklákkal csipkézett hegyekben, csodaszép környezetben a montserrati bencés apátság különleges, békés hangulatával megérinti a látogatók szívét. A Fekete Madonna a kolostor egyik fő nevezetessége, de legendás fiúkórusa is, az Escolania, mely a legrégebbi Európában. A penedesi az egyik legfontosabb katalán borrégió, Barcelona közelében, a Földközi-tenger partján várja a borozás szerelmeseit. Felkeresünk egy borpincészetet, ahol a helyi borok megkóstolása napunk méltó zárását jelenti.

8. NAP: Hazautazás
A busz a repülő indulásának függvényében viszi ki Önöket a repülőtérre.


FONTOS INFORMÁCIÓK
Magyar állampolgárok érvényes útlevéllel vagy kártya típusú személyi igazolványukkal utazhatnak be Franciaországba, az Andorrai Hercegség területére, és Spanyolországba.
Fakultatív program vásárlása előzetesen, foglaláskor, vagy a helyszínen.
Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet oda vissza, ismert légitársasággal illetve repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat
Feladott poggyász
Kisméretű kézipoggyász
Repülőtéri check-in
Transzfereket:
Modern, légkondicionált buszokkal.
Minőségi szállásokat:
7 éj négycsillagos, stílusos hotelekben.
Reggelit
Magyar nyelvű idegenvezetést:
Az utazás alatt kollégánk készséggel áll rendelkezésükre.
4 KIRÁNDULÁS AJÁNDÉK!
Vip és Ripoll – kirándulás
Andorra – kirándulás
Toulouse – városnézés
Carcassone – városnézés

Egyéb

Foglalási díj: 2.900 Ft/fő
Repülőtéri illeték: 39.990 Ft/fő
Amiket ajánlunk Önnek:
Vacsora: 39.000 Ft/fő
Fakultatív programcsomag (Os de Cívis, hajózás a Canal du Midi-csatornán Toulouse-ban, Lourdeskirándulás, Monsterrat-Penedes kirándulás): 46.990 Ft/fő
Útlemondási biztosítás: 4.050 Ft/fő
Baleset- és poggyászbiztosítás: 550 forint/fő/nap
Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 58.100 Ft/fő

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A TravelGOO! - Iseum Tours Utazási Iroda Általános Szerződési Feltételeit megismertem és elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés beérkezésekor ellenőrizzük az árakat, a lehetséges kedvezményeket és a szabad helyeket. Ezt követően értesíteni fogjuk, valamint lehetőség szerint feltételes helyfoglalást készítünk az ajánlat garantálása érdekében. Ez Önnek semmilyen kötelezettséget nem jelent!
A megrendelés esetére felhívjuk figyelmét hogy Ön, mint az utazási szolgáltatás megrendelője, egyben az összes, az ajánlatkéréskor felsorolt résztvevőnek a képviselője is, megrendeléskor mint meghatalmazott jár el az utazási szerződés megkötésére. Ezúton felvállalja a megrendeléséből származó pénzügyi kötelezettségeket is. Az Ajánlatkérés, ill. Foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre!

A végleges árakat irodánk munkatársa igazolja vissza. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon elhelyezett gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Apartman, stúdió szálláshely esetén az egy főre megadott ár csak a teljes kapacitás betöltésénél érvényes, kivéve ha ettől eltérően jelöljük!

Helyfoglalási igénye alapján leellenőrizzük az aktuális kapacitást, az érkezés és távozás pontos időpontját, az aktuális árakat, díjakat. Ezután visszaigazolásunk alapján elkészül az utazási szerződés és tájékoztatjuk a további teendőkről. Az időpontok, árak, díjak változásának jogát az utazásszervezők - a végleges visszaigazolásig - fenntartják.

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.