Hotel-Appartements Goldried & Goldriedpark

Hotel-Appartements Goldried & Goldriedpark, Ausztria, Tirol, Matrei / Grossglockner, 2018-01-20, Ellátás nélkül
Hotel-Appartements Goldried & Goldriedpark
  • Időpont:2018-01-20 - 01-27
  • Ellátás:Ellátás nélkül
  • Közlekedés:egyéni
  • Utazás típusa:Síutazások
  • Időtartam:8 nap
  • Utazás ID:48820537
  • starstarstarstar
  • 50 050 Ft -0 %
A szervező utazási iroda megjelölése: Aparthotel Goldried 3*
Az ár tartalmazza

Szállásdíj, szállodai szobáknál félpanzió.

Az ár nem tartalmazza

Üdülőhelyi díj: 2,00  €/fő/nap 15 éves kor felett.

Garázs: 2,-/10,- EUR/nap

Háziállat: 12,- EUR/nap

Rácsoságy: 22,- EUR/turnus

Gyermekkedvezmény feltételei

A szállodai szobákban:

0-5 éves korig ingyenes  (bizonyos időpontokban 2-6 éves kor között fizetendő, mértéke 75%)

6-12 éves kor között 25%

12-18 éves kor között 50 %

Egyéb megjegyzés

Az apartmanoknál 3 és ennél kevesebb éjszaka esetén +10% felár

 

A nyugodt, erdei környezetben épült szálláshely 2 épületből áll, amelyek egymástól kb. 200 méterre helyezkednek el. A "PARK" apartmanházban vannak a 4 és 6 fős lakások közül a kisebbek, míg a fõépületben a nagyobb 4, 6 és 8 fős apartmanok, valamint a szobák találhatók. Különlegessége, hogy minden apartmannak saját szaunája van.

CT PLUSZ :  APARTMANOKNÁL 7=6 (6 éjszaka áráért 7 éjszakát kap);  2018.01.13-01.27. , 2018.03.17-03.24., 2018.03.31-04.08 között

SZÁLLODA : 20m2 szoba max. 2 főre: A szobák D-i és NY-i fekvésűek, balkonos/teraszosak., gyönyörű kilátással Matrei-re és a völgyre. A szobákban franciaágy található. Felszereltség: zuhanyzó (a szobák egy részében fürdőkád található), WC, TV, rádió, széf, telefon.

35m2 szoba max. 4 főre: A szobák D-i és DNY-i fekvésűek, terasz/balkonosak. A szobákban franciaágy és a létszámnak megfelelően 1 vagy 2 külön álló ágy található. Felszereltség: zuhanyzó, WC, TV, rádió, széf, telefon.

Hotel Goldried Park apartmanok SAJÁT SZAUNÁVAL:

45m2-es 4 fős 2 légterű apartman: az apartmanok a főépülettől kb. 50 méterre található melléképület 1. és 2. emeletén vannak.  Hálószoba (duplaággyal), nappali (2 fekhellyel- általában kihúzható szófával) konyhasarokkal, zuhanyzós fürdőszoba, külön WC, balkon, kandalló. A konyha a létszámnak megfelelően felszerelt mosogatógéppel, hűtőszekrénnyel és kávéfőzővel ellátott, TV, rádió, telefon.

55m2-es 6 fős 3 légterű apartman: az apartmanok a főépülettől kb.50 méterre található melléképület 1. és 2. emeletén vannak.  2 hálószoba (az egyikben dupla ágy, a másikban emeletes ágy), nappali (2 fekhellyel- általában dupla szófával) konyhasarokkal, zuhanyzós fürdőszoba, külön WC, balkon, kandalló. A konyha a létszámnak megfelelően felszerelt mosogatógéppel, hűtőszekrénnyel és kávéfőzővel ellátott, TV, rádió, telefon.

FŐÉPÜLETBEN LÉVŐ APARTMANOK SAJÁT SZAUNÁVAL:

50m2-es 4 fős 2 légterű apartman : Az apartmanok a főépületben találhatók. Nappali (2 fekhellyel- általában dupla szófával) konyhasarokkal, hálószoba duplaággyal, zuhanyzós fürdőszoba, külön WC, balkon, cserépkályha.. A konyha a létszámnak megfelelően felszerelt, mosogatógéppel, hűtőszekrénnyel és kávéfőzővel ellátott,  TV, rádió, széf, telefon.

70m2-es 6 fős 3 légterű apartman:   Az apartmanok a főépületben találhatók. 2 hálószoba (duplaágyakkal), háló nappali résszel ( 2 fekhellyel- általában dupla szófával) illetve konyhasarokkal, zuhanyzó/WC dupla mosdókagylóval, illetve külön fürdőszoba káddal, balkon, cserépkályha.. A konyha a létszámnak megfelelően felszerelt mosogatógéppel, hűtőszekrénnyel, sütővel és kávéfőzővel ellátott, TV, rádió, telefon.

90m2-es 8 fős 4 légterű apartman: az apartmanok a főépület 1., 2. és 3. emeletén találhatóak. Az apartman galériás, 3 hálószoba (az egyikben duplaágy, a másik két hálószobában emeletes ágy van, melyek tolóajtóval elválasztottak), nappali (2 fekhellyel- általában dupla szófával), zuhanyzó/WC dupla mosdókagylóval, illetve külön fürdőszoba káddal, külön konyha, balkon, kandalló és mosógép. A konyha a létszámnak megfelelően felszerelt mosogatógéppel, hűtőszekrénnyel, sütővel és kávéfőzővel ellátott, TV, rádió, telefon.

Az apartmanokba ágyneműhuzatot, törölközőt nem kell vinni! 

Elhelyezés

apartmanház

Szobák leírása

Hotel Goldried Park apartmanok saját szaunával: 
az apartmanok a főépülettől kb. 50 méterre található melléképület 1. és 2. emeletén vannak.  Hálószoba (duplaággyal), nappali (2 fekhellyel- általában kihúzható szófával) konyhasarokkal, zuhanyzós fürdőszoba, külön WC, balkon, kandalló. A konyha a létszámnak megfelelően felszerelt mosogatógéppel, hűtőszekrénnyel és kávéfőzővel ellátott, TV, rádió, telefon.

Főépületben lévő apartmanok saját szaunával:
az apartmanok a főépületben találhatók. Nappali (2 fekhellyel- általában dupla szófával) konyhasarokkal, hálószoba duplaággyal, zuhanyzós fürdőszoba, külön WC, balkon, cserépkályha.. A konyha a létszámnak megfelelően felszerelt, mosogatógéppel, hűtőszekrénnyel és kávéfőzővel ellátott,  TV, rádió, széf, telefon.

Ellátás

Apartmanoknál nincs, de a hotel részében igényelhető.

Szállodai szobáknál: bőséges büféreggeli, menüválasztásos vacsora ( 3 fogásos)  salátabárral.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A TravelGOO! - Iseum Tours Utazási Iroda Általános Szerződési Feltételeit megismertem és elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés beérkezésekor ellenőrizzük az árakat, a lehetséges kedvezményeket és a szabad helyeket. Ezt követően értesíteni fogjuk, valamint lehetőség szerint feltételes helyfoglalást készítünk az ajánlat garantálása érdekében. Ez Önnek semmilyen kötelezettséget nem jelent!
A megrendelés esetére felhívjuk figyelmét hogy Ön, mint az utazási szolgáltatás megrendelője, egyben az összes, az ajánlatkéréskor felsorolt résztvevőnek a képviselője is, megrendeléskor mint meghatalmazott jár el az utazási szerződés megkötésére. Ezúton felvállalja a megrendeléséből származó pénzügyi kötelezettségeket is. Az Ajánlatkérés, ill. Foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre!

A végleges árakat irodánk munkatársa igazolja vissza. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon elhelyezett gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Apartman, stúdió szálláshely esetén az egy főre megadott ár csak a teljes kapacitás betöltésénél érvényes, kivéve ha ettől eltérően jelöljük!

Helyfoglalási igénye alapján leellenőrizzük az aktuális kapacitást, az érkezés és távozás pontos időpontját, az aktuális árakat, díjakat. Ezután visszaigazolásunk alapján elkészül az utazási szerződés és tájékoztatjuk a további teendőkről. Az időpontok, árak, díjak változásának jogát az utazásszervezők - a végleges visszaigazolásig - fenntartják.

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Nem található a szálloda áttekintése.