Hotel Eliseo

Hotel Eliseo, Olaszország, Róma, 2017-06-06, Reggeli
Hotel Eliseo
Időpont:2017-06-06 - 2017-06-13
Ellátás:Reggeli
Közlekedés:egyéni
Utazás típusa:Üdülés
Időtartam:8 nap
Utazás száma:47894378

0 Ft  -0 %
188 300 Ft ()A szervező utazási iroda megjelölése: Hotel Eliseo **** - Róma
Alapar-tartalmazza
a szállást a választott tartózkodásra, kétágyas szobában,
a reggelit
Alapar-nem-tartalmazza
a helyszínen kötelezően fizetendő helyi idegenforgalmi adót
A-teruletrol
Róma Olaszország fővárosa, a hajdani Római Birodalom központja. Az ország legnagyobb és legnépesebb városa. Területén található a Vatikán, a katolikus egyház központja, a pápa székhelye, a világ legkisebb független állama. Történelme több mint két és fél ezer évet ölel fel. Rómát egyszer mindenkinek látnia kell! Róma az európai kultúra bölcsője, ahol egyszerre vannak jelen az ókor, a reneszánsz és a barokk kor építészetének és képzőművészetének remekművei. Lehetetlen azonban Rómát pusztán kincsei és látnivalói alapján jellemezni. Ami Rómát igazán Rómává teszi - az őrült forgalom, a bárok körüli esti zsongás, a jól öltözött, napbarnított arcú helybéliek magabiztos mosolya -, azt csak helyben tapasztalhatjuk meg. Sosem késő nekiindulni, hiszen tudjuk, minden út Rómába vezet!
Leiras

Szállás információk:

A kiváló elhelyezkedésű Hotel Eliseo mindazok számára remek szálláslehetőséget nyújt, akik elegáns környezetben vágynak a kikapcsolódásra. A hotelből csodálatos panoráma nyílik Róma gyönyörű belvárosi parkjára, a Villa Borghese-re. A négy csillagos hoteltől mindössze néhány percre található a rómaiak egyik kedvenc találkozóhelye, a Spanyol lépcső.

Szállás szolgáltatások: tetőtéri reggeliző, bár, olvasó szoba, lift, légkondicionáló, tárgyaló terem, wifi.

Szobák felszereltsége: klasszikus stílusban berendezett szobák, telefon, tv, minibár, hajszárító, légkondicionáló, fürdőszoba.

Ellátás: svédasztalos reggeli.

Gyermekkedvezmény pótágyon: 0-2 éves korig ingyenes, 2-10 éves korig 50% kedvezmény.

Az Ajánlatkérés beérkezésekor ellenőrizzük az árakat, a lehetséges kedvezményeket és a szabad helyeket. Ezt követően értesíteni fogjuk, valamint lehetőség szerint feltételes helyfoglalást készítünk az ajánlat garantálása érdekében. Ez Önnek semmilyen kötelezettséget nem jelent! A megrendelés esetére felhívjuk figyelmét hogy Ön, mint az utazási szolgáltatás megrendelője, egyben az összes, az ajánlatkéréskor felsorolt résztvevőnek a képviselője is, megrendeléskor mint meghatalmazott jár el az utazási szerződés megkötésére. Ezúton felvállalja a megrendeléséből származó pénzügyi kötelezettségeket is. Az Ajánlatkérés, ill. Foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre!

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A TravelGOO! - Iseum Tours Utazási Iroda Általános Szerződési Feltételeit megismertem és elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges árakat irodánk munkatársa igazolja vissza. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon elhelyezett gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Apartman, stúdió szálláshely esetén az egy főre megadott ár csak a teljes kapacitás betöltésénél érvényes, kivéve ha ettől eltérően jelöljük!

Helyfoglalási igénye alapján leellenőrizzük az aktuális kapacitást, az érkezés és távozás pontos időpontját, az aktuális árakat, díjakat. Ezután visszaigazolásunk alapján elkészül az utazási szerződés és tájékoztatjuk a további teendőkről. Az időpontok, árak, díjak változásának jogát az utazásszervezők - a végleges visszaigazolásig - fenntartják.

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Feltöltés...
UI