Hotel Mercure Bali

Hotel Mercure Bali, Indonézia, Bali, Nusa Dua, 2018-02-04, Reggeli
Hotel Mercure Bali
  • Időpont:2018-02-04 - 02-08
  • Ellátás:Reggeli
  • Közlekedés:egyéni
  • Utazás típusa:Tengerparti
  • Időtartam:5 nap
  • Utazás ID:49354647
  • starstarstarstar
  • 47 600 Ft -0 %
A szervező utazási iroda megjelölése: Indonézia - Mercure Bali Nusa Dua **** - Bali
Infó-szöveg
Az Indiai-óceánon fekvő sziget mágikus hírnevét a lakosok életfelfogásból adódó végtelen kedvességének, a szigetbelső idilli békéjének, bájos tájainak, teraszos rizsföldjeinek, festői falvainak, az ősi kultúra helyi szokásokkal gazdagított hindu hitéletének, aktív, őszinte világának, a tengerpartok sokféleségének köszönheti. Láthatunk itt aktív vulkánokat, buja dzsungeleket, kis, kacskaringós földutakat. Megízlelhetünk az egzotikus konyha remekeit: mogyorószószos nyársonsülteket, vagy akár a nasi gurih-t, a sűrű kókusztejben párolt rizst. A sziget további előnye, hogy meglepően jutányos áron foglalhatunk luxusszállodákat, mesés kerti környezetben, a helyi építészeti díszítő elemek gazdag tárházával.
Alapar-tartalmazza
a szállást választott tartózkodásra kétágyas superior szobában reggelivel,
a wifit.
Alapar-nem-tartalmazza
az esetleges helyi idegenforgalmi adót,
a kötelezően igénybe veendő újévi vacsorát december 31-én: 24 500 Ft/fő.
Leiras

Szállás információk:

A hotel Nusa Dua strandjának közelében helyezkedik el, Bali szigetének déli részén. Szolgáltatások széles választékával várja a pihenni vágyó vendégeket, a kulináris élményekről pedig a szálloda étterme gondoskodik. Tökéletes választás akár üzleti utazások vagy nyaralások alkalmával is.

Szállás szolgáltatások: recepció, szobaszerviz, étterem, bár, parkoló, medence, fitneszterem, sportolási lehetőségek, vízi sportok, biciklikölcsönzési lehetőség, gyermekfelügyelet, wifi, internetsarok, üzleti központ, valutaváltó, száraz tisztítás.

Szobák felszereltsége: fürdőszoba zuhanyzóval, hajszárító, légkondicionáló, íróasztal, wifi, tv, telefon, széf, minibár, tea- és kávéfőzési lehetőség, 

Ellátás: reggeli.

Egyéb információk:


kiságy igényelhető,
mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba foglalható,
kötelezően igénybe veendő újévi vacsora december 31-én: 24 500 Ft/fő.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A TravelGOO! - Iseum Tours Utazási Iroda Általános Szerződési Feltételeit megismertem és elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés beérkezésekor ellenőrizzük az árakat, a lehetséges kedvezményeket és a szabad helyeket. Ezt követően értesíteni fogjuk, valamint lehetőség szerint feltételes helyfoglalást készítünk az ajánlat garantálása érdekében. Ez Önnek semmilyen kötelezettséget nem jelent!
A megrendelés esetére felhívjuk figyelmét hogy Ön, mint az utazási szolgáltatás megrendelője, egyben az összes, az ajánlatkéréskor felsorolt résztvevőnek a képviselője is, megrendeléskor mint meghatalmazott jár el az utazási szerződés megkötésére. Ezúton felvállalja a megrendeléséből származó pénzügyi kötelezettségeket is. Az Ajánlatkérés, ill. Foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre!

A végleges árakat irodánk munkatársa igazolja vissza. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon elhelyezett gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Apartman, stúdió szálláshely esetén az egy főre megadott ár csak a teljes kapacitás betöltésénél érvényes, kivéve ha ettől eltérően jelöljük!

Helyfoglalási igénye alapján leellenőrizzük az aktuális kapacitást, az érkezés és távozás pontos időpontját, az aktuális árakat, díjakat. Ezután visszaigazolásunk alapján elkészül az utazási szerződés és tájékoztatjuk a további teendőkről. Az időpontok, árak, díjak változásának jogát az utazásszervezők - a végleges visszaigazolásig - fenntartják.

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Feltöltés...