Hotel Omorika - Punat

Hotel Omorika - Punat, Horvátország, Isztria, 2017-08-24, Félpanzió
Hotel Omorika - Punat
  • Időpont:2017-08-24 - 08-27
  • Ellátás:Félpanzió
  • Közlekedés:egyéni
  • Utazás típusa:Tengerparti
  • Időtartam:4 nap
  • Utazás ID:47241497
  • starstarstar
  • 66 900 Ft 0 Ft-0 %

A szervező utazási iroda megjelölése: Omorika Hotel Punat
Leírás

FEKVÉSGyönyörű zöld környezetben található hotel a tengerparttól csupán 100 méterre helyezkedik el.ELHELYEZÉS83 szobájának mindegyike telefonnal, TV-vel, mini hűtővel, légkondicionálóval, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval felszerelt. Erkélyen nem rendelkeznek.ÉTEL ÉS ITALReggelivel vagy félpanziós ellátással foglalható.SPORT ÉS SZABADIDŐA tengerparton különböző sportolási lehetőségek, (mini golf, strandröplabda, stb) próbálhatók ki térítés ellenében. A gyermekeknek júniustól-szeptemberig nemzetközi animációt biztosít a szálloda.EGYÉB INFORMÁCIÓWIFI elérhetőség a recepciónál és a hotel teraszán ingyenesen használható. A környéken éttermek, üzletek találhatók.Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A TravelGOO! - Iseum Tours Utazási Iroda Általános Szerződési Feltételeit megismertem és elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés beérkezésekor ellenőrizzük az árakat, a lehetséges kedvezményeket és a szabad helyeket. Ezt követően értesíteni fogjuk, valamint lehetőség szerint feltételes helyfoglalást készítünk az ajánlat garantálása érdekében. Ez Önnek semmilyen kötelezettséget nem jelent!
A megrendelés esetére felhívjuk figyelmét hogy Ön, mint az utazási szolgáltatás megrendelője, egyben az összes, az ajánlatkéréskor felsorolt résztvevőnek a képviselője is, megrendeléskor mint meghatalmazott jár el az utazási szerződés megkötésére. Ezúton felvállalja a megrendeléséből származó pénzügyi kötelezettségeket is. Az Ajánlatkérés, ill. Foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre!

A végleges árakat irodánk munkatársa igazolja vissza. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon elhelyezett gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Apartman, stúdió szálláshely esetén az egy főre megadott ár csak a teljes kapacitás betöltésénél érvényes, kivéve ha ettől eltérően jelöljük!

Helyfoglalási igénye alapján leellenőrizzük az aktuális kapacitást, az érkezés és távozás pontos időpontját, az aktuális árakat, díjakat. Ezután visszaigazolásunk alapján elkészül az utazási szerződés és tájékoztatjuk a további teendőkről. Az időpontok, árak, díjak változásának jogát az utazásszervezők - a végleges visszaigazolásig - fenntartják.

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Feltöltés...