Hotel Saccardi & Spa

Hotel Saccardi & Spa, Olaszország, Lago di Garda, Garda, 2017-06-29, Reggeli
Hotel Saccardi & Spa
Időpont:2017-06-29 - 2017-07-05
Ellátás:Reggeli
Közlekedés:egyéni
Utazás típusa:Üdülés
Időtartam:7 nap
Utazás száma:48698335

0 Ft  -0 %
95 400 Ft ()A szervező utazási iroda megjelölése: Hotel Saccardi & Spa **** - Caselle di Sommacampagna
Alapar-tartalmazza
a szállást a választott tartózkodásra kétágyas szobában, reggelivel.
Alapar-nem-tartalmazza
a helyi idegenforgalmi adót (mely a helyszínen fizetendő, kb. 1 EUR/fő/éj). 
Leiras

Elhelyezkedés: A Hotel Saccardi kiváló kezdőpontot jelent Verona és a Garda-tó felfedezéséhez egyaránt. Verona központjától 8 kilométerre, a Garda-tótól 15 kilométerre, Sommacampagna vásárlási lehetőségeitől pedig 1 kilométerre található a szálloda. A veronai repülőtér alig 2 kilométer távolságra van a szállodától.

Szállás szolgáltatás: recepció, lobbi, internetsarok (ingyenes), wifi (ingyenes), lift, pakorlás (ingyenes), garázs (térítés ellenében, mely a helyszínen fizetendő kb. 5 EUR/nap), étterem, bár, kert, napozó, wellnes részleg, fitness részleg, esernyő (ingyenes).

Szobák felszereltsége: hajszárító, fürdőköpeny (ingyenesen kérhető),  papucs (ingyenesen kérhető), légkondicionáló berendezés, fűtés, minibár, rádió, telefon, TV, wifi (ingyenes), széf (ingyenes).

Ellátás: reggeli.

Tartózkodás: minimum 2 éj foglalása szükséges.

Egyéb információk: 


kisállat hozatala engedélyezett (5 EUR/éj),
kiságy igényelhető (10 EUR/éj),
bankkártya elfogadás: MasterCard, Visa, American Express,
mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba foglalható,
érkezés 14:00-tól, szoba elhagyása 11:00-ig.

Az Ajánlatkérés beérkezésekor ellenőrizzük az árakat, a lehetséges kedvezményeket és a szabad helyeket. Ezt követően értesíteni fogjuk, valamint lehetőség szerint feltételes helyfoglalást készítünk az ajánlat garantálása érdekében. Ez Önnek semmilyen kötelezettséget nem jelent! A megrendelés esetére felhívjuk figyelmét hogy Ön, mint az utazási szolgáltatás megrendelője, egyben az összes, az ajánlatkéréskor felsorolt résztvevőnek a képviselője is, megrendeléskor mint meghatalmazott jár el az utazási szerződés megkötésére. Ezúton felvállalja a megrendeléséből származó pénzügyi kötelezettségeket is. Az Ajánlatkérés, ill. Foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre!

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A TravelGOO! - Iseum Tours Utazási Iroda Általános Szerződési Feltételeit megismertem és elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges árakat irodánk munkatársa igazolja vissza. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon elhelyezett gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Apartman, stúdió szálláshely esetén az egy főre megadott ár csak a teljes kapacitás betöltésénél érvényes, kivéve ha ettől eltérően jelöljük!

Helyfoglalási igénye alapján leellenőrizzük az aktuális kapacitást, az érkezés és távozás pontos időpontját, az aktuális árakat, díjakat. Ezután visszaigazolásunk alapján elkészül az utazási szerződés és tájékoztatjuk a további teendőkről. Az időpontok, árak, díjak változásának jogát az utazásszervezők - a végleges visszaigazolásig - fenntartják.

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI