Port Ghalib Resort

Port Ghalib Resort, Egyiptom, Marsa Alam, 2017-11-23, All inclusive
Port Ghalib Resort
  • Időpont:2017-11-23 - 11-30
  • Ellátás:All inclusive
  • Közlekedés:repülő
  • Utazás típusa:Tengerparti
  • Időtartam:8 nap
  • Utazás ID:49361683
  • starstarstarstarstarLM
  • 67 298 Ft -0 %

Kategória: ****+
Sport

Fitnesz center, strandröplabda, aerobic, tenisz, asztalitenisz, darts, billiárd, minigolf, futópálya (1,7 km). Térítés elle­nében: bowling, szörf, vitorlázás, vízibicikli és kajak kölcsönzés, jetski, „PADI és SSI” búvárközpont (helyi szolgáltató). Esténként változatos show mûsorok, valamint élôzene.


Szállás
Hotel Port Ghalib Resort
Bevezető
INGYENES KORAI BECSEKKOLÁS ÉS KÉSŐI KIJELENTKEZÉS
KÖZVETLEN TRANSZFER A REPÜLŐTÉRRŐL A SZÁLLODÁIG ÉS VISSZA (A MARSA ALAMI REPÜLŐTÉR KB.15 PERC)
INGYENES WIFI A LOBBYBAN
ÁTJÁRHATÓSÁG A SIVA PORT GHALIB TESTVÉRSZÁLLODÁBA
Leírás
Ez a népszerû hotel közvetlenül testvérszállodája, a Siva Port Ghalib mellett található. A hosszú, saját, homokos partja kb. 250 méterre található, melyhez a kerten keresztül lehet lejutni. Két stég vezet be a káprázatos korallzátonyhoz. Fürdôcipô viselése javasolt. A közelben lévô, modern kikötôben számos üzlet, étterem és bár várja a vendégeket. A szálloda fôépületében elegáns elôcsarnok, recepció, és üzletek, valamint a hotelben a „Lagoon” fôétterem, egy á la carte étterem , egy vízipipa bár, valamint 4 további bár található. A hatalmas kertben több melléképület, mesterségesen kialakított, sós vizû laguna, valamint egy gyönyörû medence található.  Gyerekeknek játszótér, valamint minden korosztálynak 2 csúszdával, lazy riverrel, és kalózhíddal rendelkezô kis aquapark várja a vizes szórakozást kedvelôket. Napágyak, napernyôk és strandtörölközôk a medencénél, lagúnánál, valamint a strandon is térítésmentesen vehetôk igénybe. 
Szobák

A hotel összesen 292 modern szobájának mindegyikében zuhanyzó, wc, hajszárító, széf, telefon, mûholdas TV, légkondicionáló, hûtôszekrény, tea/kávé fôzô található, internet térítés ellenében.


KERTRE NÉZÔ SZOBA (30 m²) bútorozott balkon vagy terasz. A szobákban maximum 2 felnôtt + 1 gyerek, vagy 3 felnôtt helyezhetô el.


 LAGÚNÁRA NÉZÔ SZOBA (34 m²) azonos felszereltségû mint a kertre nézô szoba, kilátással a lagúnára. A szobákban maximum 2 felnôtt + 1 gyerek, vagy 3 felnôtt helyezhetô el.


 


CSALÁDI SZOBA (60 m²) azonos felszereltséggel, mint a kertre nézô szobák, 2 hálószobával, valamint egy közös fürdôszobával rendelkezik. A szobákban maximum 2 felnôtt + 2 gyerek helyezhetô el. 


 


 

 

Gyerek

Játszótér, gyerek klub (4-12 éves gyermekek részére), gyerekmedence.


Ellátás

A hotel all inclusive ellátást kínál, amely tartalmazza a svédasztalos reggelit, ebédet, és vacsorát, különféle snackeket, valamint a helyi alkoholos-és alkoholmentes italokat 10-24 óráig.


REGGELINagyon gazdag választék áll a vendégek rendelkezésére a „Souk Al Hana” étteremben. Késôi reggelit a pool bár biztosít.


EBÉDNemzetközi büféebéd a „Siva Souk Al Hana” étteremben, illetve olasz büféebéd felár ellenében  a „Lagoon” étteremben. Snackek és fagylalt a pool bárban. Az italokat felszolgálják.


VACSORATematikus, svédasztalos kínálat a „Siva Souk Al Hana” étteremben, fogyasztás felár ellenében a „Siva Cardamon” vagy a „Lagoon” a’la carte éttermekben. Az italokat felszolgálják. Az italfogyasztás összesen négy bárban lehetséges.


 


 


 


 


Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A TravelGOO! - Iseum Tours Utazási Iroda Általános Szerződési Feltételeit megismertem és elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés beérkezésekor ellenőrizzük az árakat, a lehetséges kedvezményeket és a szabad helyeket. Ezt követően értesíteni fogjuk, valamint lehetőség szerint feltételes helyfoglalást készítünk az ajánlat garantálása érdekében. Ez Önnek semmilyen kötelezettséget nem jelent!
A megrendelés esetére felhívjuk figyelmét hogy Ön, mint az utazási szolgáltatás megrendelője, egyben az összes, az ajánlatkéréskor felsorolt résztvevőnek a képviselője is, megrendeléskor mint meghatalmazott jár el az utazási szerződés megkötésére. Ezúton felvállalja a megrendeléséből származó pénzügyi kötelezettségeket is. Az Ajánlatkérés, ill. Foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre!

A végleges árakat irodánk munkatársa igazolja vissza. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon elhelyezett gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Apartman, stúdió szálláshely esetén az egy főre megadott ár csak a teljes kapacitás betöltésénél érvényes, kivéve ha ettől eltérően jelöljük!

Helyfoglalási igénye alapján leellenőrizzük az aktuális kapacitást, az érkezés és távozás pontos időpontját, az aktuális árakat, díjakat. Ezután visszaigazolásunk alapján elkészül az utazási szerződés és tájékoztatjuk a további teendőkről. Az időpontok, árak, díjak változásának jogát az utazásszervezők - a végleges visszaigazolásig - fenntartják.

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Feltöltés...