Theodoros

Theodoros , Görögország, Görög-szigetek, Lefkada, Nidri, 2017-09-21, Ellátás nélkül
Theodoros
Időpont:2017-09-21 - 2017-10-01
Ellátás:Ellátás nélkül
Közlekedés:autóbusz
Utazás típusa:Tengerparti
Időtartam:11 nap
Utazás száma:48391094

58 200 Ft  -22 %
45 680 Ft ()A szervező utazási iroda megjelölése: Theodoros apartmanház
Leírás
Szállás leírása:
Nidri nyaralóhely központjában, közvetlenül az aprókavicsos-homokos strandon áll a Theodoros ház. A ház kertje szinte a strandon végződik, ahol egy kisebb, kerti bútorral felszerelt teraszt is találnak. Itt kényelmes órákat tölthetnek el egy csésze kávé, vagy egy kedvenc könyv mellett. A vendégeket az emeleten 2 ágyas szobák várják (konyhasarok nélkül) és a földszinten 3-4 ágyas, konyhasarokkal felszerelt apartmanok. A szervezett strandon napernyőket és napozóágyakat bérelhetnek, innen csodás kilátás nyílik a szemközti Madouri-szigetre, vagy a híres Onassis-szigetre, a Skorpiosra.

Saját kategória:
**+

Hivatalos kategória:
**

Kapacitás:
2 apartman és 3 stúdió

Strand:
közvetlenül a kavicsos strandon.

Szobák:
egy 3 ágyas és egy 4 ágyas apartman a földszinten (2 ágy a hálóban, a 3. és 4. ágy szétnyitható kanapé a konyha/nappaliban) • célszerű berendezés • fürdőszoba/WC • alapfelszereltségű konyhasarok • hűtőszekrény • közös terasz • három 2 ágyas szoba az emeleten, célszerű berendezéssel, felszereltségük: saját fürdőszoba/WC • mindhárom szoba közösen egy elkülönített konyhát használhat, valamint egy közös, tengerre néző balkont • TV • babaágy lekérésre • ingyenes WiFi     

Ellátás:
önellátás.

Program:
Magyarország - Szerbia (vagy Bulgária) - Macedónia – Lefkada sziget. Budapest–Lefkada: kb. 1 378 km. Úti okmány szükséges!  Az utazás során tapasztalt gépkocsivezetők állnak rendelkezésre.

Az ár tartalmazza:
utazás légkondicionált autóbusszal • szállás apartmanokban/stúdiókban választás szerint • megérkezésnél takarítás és tiszta ágynemű • víz- és áramfogyasztás • a helyi partneriroda asszisztenciája.

Kötelező felárak:
foglalási díj: 1 100 Ft/fő 2 éven felül

Opcionális felárak:
útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,5%-a) • oda-vissza helyjegy a buszon: 3 000 Ft/fő • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás Colonnade CLASSIC: 550 Ft/fő/nap, Colonnade PRÉMIUM: 720 Ft/fő/nap. A fakultatív kirándulások díja, széf, légkondicionálás és más szolgáltatás a helyszínen fizetendő euróban.

Az Ajánlatkérés beérkezésekor ellenőrizzük az árakat, a lehetséges kedvezményeket és a szabad helyeket. Ezt követően értesíteni fogjuk, valamint lehetőség szerint feltételes helyfoglalást készítünk az ajánlat garantálása érdekében. Ez Önnek semmilyen kötelezettséget nem jelent! A megrendelés esetére felhívjuk figyelmét hogy Ön, mint az utazási szolgáltatás megrendelője, egyben az összes, az ajánlatkéréskor felsorolt résztvevőnek a képviselője is, megrendeléskor mint meghatalmazott jár el az utazási szerződés megkötésére. Ezúton felvállalja a megrendeléséből származó pénzügyi kötelezettségeket is. Az Ajánlatkérés, ill. Foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre!

Személyek összetétele
Kalkuláció
Felszállási hely
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A TravelGOO! - Iseum Tours Utazási Iroda Általános Szerződési Feltételeit megismertem és elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

A végleges árakat irodánk munkatársa igazolja vissza. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon elhelyezett gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Apartman, stúdió szálláshely esetén az egy főre megadott ár csak a teljes kapacitás betöltésénél érvényes, kivéve ha ettől eltérően jelöljük!

Helyfoglalási igénye alapján leellenőrizzük az aktuális kapacitást, az érkezés és távozás pontos időpontját, az aktuális árakat, díjakat. Ezután visszaigazolásunk alapján elkészül az utazási szerződés és tájékoztatjuk a további teendőkről. Az időpontok, árak, díjak változásának jogát az utazásszervezők - a végleges visszaigazolásig - fenntartják.

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

Nem található a szálloda áttekintése.

UI