USA Nyugati-part körutazás

USA Nyugati-part körutazás, Egyesült Államok, 2018-02-01, Reggeli
USA Nyugati-part körutazás
  • Időpont:2018-02-01 - 02-14
  • Ellátás:Reggeli
  • Közlekedés:repülő
  • Utazás típusa:Körutazások
  • Időtartam:14 nap
  • Utazás ID:49521330
  • 449 990 Ft -0 %
Leírás

1. NAP: Repülés az Egyesült Államokba
Utazás Budapestről az USA Nyugati partvidékére, Los Angelesbe átszállással. Idegenvezetőnk üdvözli Önt, majd transzfer a hotelbe. Szállás Los Angeles környékén.

2. NAP: Los Angeles- Laughlin
A mai napon körutazásunk egyik fénypontja vár ránk: félnapos városnézés Los Angelesben. Az Angyalok Városának is becézett LA az Egyesült Államok második legnagyobb népességű városa, de nagysága meghaladja New Yorkot is. Ez a világ szórakoztatóipari fellegvára, filmsztárok, producerek, rendezők, színészek, írók otthona. Telnek-múlnak az évtizedek, sok minden változik, csak egy dolog nem: folyamatosan zarándokolnak ide fiatalok, hogy megvalósítják álmaikat a környező hegyeken olvasható ikonikus Hollywood felirat égisze alatt. Beverly Hills a kifinomult luxus világa, a szemkápráztató jólét jeleit felfedezhetjük az itt épült óriási villákon. Leghíresebb utcája a két mérföld hosszú Rodeo Drive, ahol a világ legnevesebb tervezőinek luxusbutikjaiba és nagy séfek exkluzív éttermeibe térhet be a látogató. A pálmafákkal szegélyezett Sunset Boulevard, és a számos nevezetességgel büszkélkedő Hollywood Boulevard filmkockákról ismerős képei láttán átitatódhatunk az igazi csillogással. AGrauman’s kínai színház adott otthont számos film premierjének és díjátadónak, előtte pedig 1920 óta a mozivászon legnagyobb alakjainak kéz-és lábnyomata tekinthető meg a betonba vésve. Ezt követően a sivatag látványába feledkezhetünk bele, a nevadai Laughlin felé tartva. Megállunk a híres Bagdad Café-nál. Laughlint "Mini Las Vegasnak" is nevezik kaszinói miatt. Szállás: Laughlin környékén.

3. NAP: Laughlin-Grand Canyon-Flagstaff
Útnak indulunk Grand Canyon felé, az arizoniai Kingman-en keresztül. Átélhetjük az igazi amerikai életérzést, ahogy a világ egyik leghíresebb országútján, a legendás, történelmi 66-os úton visz minket buszunk. Feledkezzünk bele a pillanatba, adózzunk csodálattal az itt átkelt rengeteg kalandornak, jobb életet keresőnek, akik a szabadság nyomába szegődtek ezen az útvonalon. Az egyik leghíresebb itteni város Seligman. Délután életre szóló élményt ígér a Grand Canyon fenséges, időtlen szépsége. A 446 km hosszú, és átlagosban 1500 méter mély völgyszurdokot a Colorado folyó vájta ki több millió év alatt. Elképeszt majd minket a természet hatalmas ereje, a színek megkapó gazdagsága, a tér végtelensége. Megörökíthetjük majd a Colorado folyót és a Painted-sivatagot. Szállás: Flagstaff környékén.

4. NAP Flagstaff- Monument Valley –Lake Powell- Kanab/Page
A mai napon egy újabb természeti csodát, a filmekből jól ismert, vörös hegyekkel szegélyezett Monument Valley-t ismerhetjük meg. A navaho indián területen fekvő völgy legismertebb részei Mittens és Merrick Butte, melyekre lélegzetelállító kilátás nyílik a park látogatóközpontjából, ahol mi is megállunk. Következő állomásunk Lake Powell, azaz a Powell-tó. A 658 négyzetkilométer területű, mesterséges tó mélykék víztükre pompás kontrasztot alkot a környező hegyek vöröses-barnás árnyalataival. FAKULTATÍV: repülés a Powell-tó felett. Majd a Glen Canyon gátról, Amerika második legnagyobb betongátjáról a tóra vetülő lenyűgöző kilátást pillanthatjuk meg. Szállás: Kanab vagy Page környékén.

5. NAP: Kanab-Bryce-Las Vegas
Utunk a mormon államon, Utah-on keresztül folytatódik. Felkeressük ryce Canyon-t. Ebben a csodaszép nemzeti parkban sokszínű, mindenféle formájú homokkő sziklák és ormok ragadják meg a tekintetet. Délután utazás Las Vegasba. FAKULTATÍV: "Las Vegas by Night", azaz esti Las Vegas-városnézés. Szállás: Las Vegas régió.

6. NAP: Las Vegas: Szabadidő vagy FAKULTATÍV (Valley of Fire)
A mai napon, szabadidő keretében fedezze fel a világ egyik legelképesztőbb városát, a szerencsejáték fővárosát, Las Vegast! Hódoljon a vásárlás örömeinek a világszínvonalú boltokban, győződjön meg róla saját szemével, hogy milyen izgalmas is egy igazi itteni kaszinó! Sétáljon a szédületes épületek, mesés hotelek, ezerszínű-csillogó fények ötvözetéből született, semmihez sem fogható világban! FAKULTATÍV: Valley of Fire-kirándulás. Szállás: Las Vegas régió.

7. NAP: Las Vegas – Death Valley-Bakersfield
Utazás a Death Valley (azaz Halál Völgye) felé, mely a Föld egyik legforróbb, és legszárazabb pontja. Nevét az aranyláz idején itt eltévedt, és majdnem végzetüket is itt lelő szerencsevadászokról kapta. Megállunk a nemzeti part területén lévő Furnace Creek Ranch-nél, ahol vadnyugati tematikájú részek is fogadják a látogatókat. Szállás: Bakersfield környékén.

8. NAP: Bakersfield-Sequoia and Kings Canyon- Modesto/Merced
Felkeressük a kaliforniai Sequioa Nemzeti Parkot, mely az egyik legszebb az USA-ban: óriási hegyvonulatok, mély kanyonok, és a világ legnagyobb fái (pl. mamutfenyő) láttán úgy érezzük, mintha az óriások földjén járnánk. Délután továbbutazás, szállás: Modesto vagy Merced környékén

9. NAP: Modesto – San Francisco
Utazás San Francisco-ba, mely az USA egyik gyönyörű ékszerdoboza. A városnézés során megtekintjük a Union Square-t, a kínai negyedet (Chinatown), Nob Hill híres lankáit a rajtuk közlekedő villamosokkal, Russian Hill-t, Fisherman’s Wharf-ot, azaz a kikötő környékét. A nap egyik fénypontja a Golden Gate Park, és a Golden Gate Bridge. A 2737 m hosszú függőhíd emblematikus vörös pillérei áttörnek a kék hullámok felett, az opálos felhők ölelésében, hogy összekössék San Franciscót és Marin megyét. Délután és este szabadidő. FAKULTATÍV: kirándulás komppal a legendás Alcatraz-börtönhöz, és San Francisco by night (esti városnézés). Szállás: San Francisco környékén.

10. NAP: San Francisco – Csendes óceán partvidéke – Lompoc/Santa Maria
San Francisco-t elhagyva a Monterey-félsziget felé visz utunk, mely csodaszép tengerpartja és pompás házai miatt kedvelt az utazók körében. Monterey-ben meglátogatjuk a Fisherman’s Wharf-ot, és a Cannery Row-t, a part egyik híres utcáját, mely butikokkal, bárokkal várja a látogatókat. Következő állomásunk Carmel-by-the-Sea, az óceánpart egyik bájos városkája, mely festői fekvésével előkelő galériáival, egyedi boltjaival mindig is vonzotta a művészeket. Szállás: Lompoc vagy Santa Maria.

11. NAP: Lompoc – Santa Barbara – Malibu Beach – Los Angeles
Utazás Santa Barbarába, melyet az Amerikai Riviérának is neveznek, pálmafák szegélyezte sétányai, fehér homokos strandjai miatt. Szabadidő, majd délután Malibu Beach-en át Los Angelesbe tartunk. Szállás: Los Angeles környékén.

12. NAP: Los Angeles: Szabadidő vagy fakultatív program
Fedezze fel kedvére Los Angelest szabadidő keretében, vagy FAKULTATÍV: az igazi kaliforniai hangulatot tapasztalhatjuk meg olyan óceánparti városrészekben, mint Marina del Rey, Venice Beach, vagy Santa Monica. Szállás: Los Angeles környékén.

13. NAP: Hazautazás
Szabadidő, transzfer a repülőtérre, majd hazautazás átszállással.

14. NAP: Hazaérkezés
Életre szóló élményekkel gazdagabban érkezünk haza Budapestre.

Fontos Információk!
A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 14 USD.
Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés napjáig
Fakultatív programok vásárlása előzetesen, vagy a helyszínen.
A programváltozás jogát fenntartjuk!

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet oda-vissza, ismert légitársasággal
12 éjszakára szállást:
Minőségi, középkategóriájú hotelekben
12 reggelit
Transzfereket
Magyar nyelvű idegenvezetést
Az ár komplett körutazást tartalmaz!
A programleírásban szereplő, számos város és nevezetesség szerepel az árban.

Egyéb

Foglalási díj: 2.900 Ft/fő
Repülőtéri illeték: 148.000 Ft/fő
Amiket ajánlunk Önnek:
Fakultatív programcsomag:
Las Vegas by night, Valley of Fire, Alcatraz, San Francisco by night, Tengerparti városrészek Los Angeles: 79. 680 Ft/fő
Repülés a Powell-tónál (külön vásárolható meg): 59.990 Ft/fő
Útlemondási biztosítás 7500 Ft/fő
Baleset- és poggyászbiztosítás 550 Ft/fő/nap
Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 169.990 Ft/fő/teljes utazás

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:
A TravelGOO! - Iseum Tours Utazási Iroda Általános Szerződési Feltételeit megismertem és elfogadom. Személyes adataim kezeléséhez az adatvédelmi szabályzat ismeretében hozzájárulok az ajánlatkérés elküldésével. Az adatvédelmi szabályzat itt található.

Az Ajánlatkérés beérkezésekor ellenőrizzük az árakat, a lehetséges kedvezményeket és a szabad helyeket. Ezt követően értesíteni fogjuk, valamint lehetőség szerint feltételes helyfoglalást készítünk az ajánlat garantálása érdekében. Ez Önnek semmilyen kötelezettséget nem jelent!
A megrendelés esetére felhívjuk figyelmét hogy Ön, mint az utazási szolgáltatás megrendelője, egyben az összes, az ajánlatkéréskor felsorolt résztvevőnek a képviselője is, megrendeléskor mint meghatalmazott jár el az utazási szerződés megkötésére. Ezúton felvállalja a megrendeléséből származó pénzügyi kötelezettségeket is. Az Ajánlatkérés, ill. Foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre!

A végleges árakat irodánk munkatársa igazolja vissza. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon elhelyezett gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Apartman, stúdió szálláshely esetén az egy főre megadott ár csak a teljes kapacitás betöltésénél érvényes, kivéve ha ettől eltérően jelöljük!

Helyfoglalási igénye alapján leellenőrizzük az aktuális kapacitást, az érkezés és távozás pontos időpontját, az aktuális árakat, díjakat. Ezután visszaigazolásunk alapján elkészül az utazási szerződés és tájékoztatjuk a további teendőkről. Az időpontok, árak, díjak változásának jogát az utazásszervezők - a végleges visszaigazolásig - fenntartják.

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.