Grünwald Zsolt - személyi utazásszervező

zsolt_grunwald

Grünwald Zsolt vagyok.

1990 óta vagyok az utazásszervezés megszállottja. Nem szeretem azt a kifejezést hogy "nem lehet"! Ennek megfelelően igyekszem megvalósítani minden olyan utazással összefüggő igényt, amivel megbíznak az érdeklődők.Meggyőződésem hogy már az utazási igény megfogalmazódásánál is szükség van egy olyan szakértő jelenlétére, aki világot járt, sokat tapasztalt a turisztikai szolgáltatások szervezése, megvalósulása terén. Én ilyennek érzem magam, és több száz törzsutasom folyamatos visszatérése jelenti számomra azt a magabiztosságot, amivel azt mondom: értek az utaztatáshoz!

Főbb területeim:

  • európai és észak-amerikai repülőjegyek
  • nyugat-európai szállásfoglalás
  • nemzetközi autóbérlés
  • kiscsoportos európai városlátogató programok szervezése

Kérem írjon a zsolt.grunwald@travelgoo.hu email címre, ha tőlem szeretne ajánlatot kérni utazására!

Közvetlen telefonszámom szombathelyi és környéki ügyfelek számára: +36 94 505-554

Visszajelzések Grünwald Zsolt által szervezett utazásokról:

 

Pintér Zoltán és Marika
London, 2017

Utazásunkat Grünwald Zsolt (Travelgoo) szervezte immáron nem először és nem is utoljára. Munkája szokás szerint magas színvonalú és tökéletes volt. Valószínűleg az égiekkel is kapcsolatban lehet, mert még az időjárás is úgy alakult, ahogyan szerettük volna. Ez egy ötös skálán bizony öt csillagot érdemel. Köszönjük a segítséget, legközelebb is Őket választjuk.

Pintenics-Szuper Anikó
Bulgária, 2017

Abszolút személyre szabott ajánlatot kaptunk. Minden igényünket figyelembe vette Zsolt! Nagyon kedvező áron tölthettünk el egy csodálatos hetet Bulgáriában, a Naposparton all inclusive +-os elláttással, hála Zsoltnak! :-) Mind személyesen, mind telefonon, mind elektronikusan megfelelő volt a kapcsolattartás is. A kiszolgálás minősége is kiváló! Már gondolkodunk a jövő évi úti célunkon, és visszatérünk, amennyiben a pénztárcánk is újból engedni fogja!
KÖSZÖNJÜK A SEGÍTSÉGET!!!

Janata Kriszta
2013. augusztus

Mi azért veled intézzük az utazásainkat, mert: 1. Én béna vagyok a neten, nem is telepítek a gépemre utalós szoftvereket; 2. Gábor utál ilyenekkel babrálni, ha a WizzAir oldala hülyéskedik, akkor hangosan ordít vele és a Quatar-ral akar utazni; 3. A legtöbb utazás szervezőn azt érzem, hogy még repülőn se ült soha, nem mozog otthonosan külföldön, hogyan tudna nekem necces helyzetekre tanácsot adni? Te viszont még kivándorlási ügyekben is járatos vagy, képes vagy megérteni az utazási és költség szempontjainkat, ha bajban vagyok, akkor még külföldről is felhívhattalak. Összességében a rendszeresen utazók többsége csak néz rám, hogy miért fizetek azért, amit ők maguknak is megoldanak – de nekünk megéred a jutalékodat ;-)

Dr. Mosonyi Tamás
számos úticél, számos időpont

Többször is utaztam a Travelgoo - Iseum Tours által szervezett utakon, de talán ennél fontosabb, hogy valószínű még több alkalommal fogok velük utazni. Hogy miért? Mivel az természetes hogy az utazással kapcsolatos elvárásaim teljesültek, de nem tudok olyat mondani, amire negatív élményként emlékeznék. A szervezés ok, a szállások teljesen korrektek, indulás érkezés pontos, az idegenvezetők is jól felkészültek és profik. A hangulat szuper, valahogy olyan emberek találnak rá erre az utazási irodára, akik jó fejek. Külön kiemelném, hogy a tulajdonosok kiváló ember- illetve utasközpontú szemlélettel rendelkeznek és közvetlen stílusukkal szó szerint szinte mindenkivel törődnek, odafigyelnek a résztvevők kéréseire. Csak ajánlani tudom őket továbbra is.

Dr. Herendi Helga
Amerikai Egyesült Államok, 2013

Utazásom lefoglalásakor Zsolttól, a Travelgoo munkatársától értesültem arról, hogy a korábbi utazásaim után törzsutaskedvezményt vehetek igénybe, azaz a gyűjtött pontjaimat pénzre válthatom. Korábban nem tudtam erről a lehetőségről, így meglepetésként ért a hír. Nagyon örültem, mert ez óriási segítség volt az utazási költségeim csökkentésében. Ez a gesztus nem csak a Travelgoo munkatársainak profizmusát tükrözi, hanem az irodába vetett bizalmamat is megerősítette.