Szerződési feltételek, szabályzatok

Az utazás azon túl hogy szolgáltatás, komoly szerződés is egyben. Utazó és utazásszervező között, közvetítő, légitársaság, biztosító, szálláshely és egyéb szolgáltató közreműködésével.


Minden a szerződés teljesítésében résztvevő fél közös érdeke és felelőssége, hogy az általános feltételek ismertek legyenek. A szolgáltatásnak közös akaraton, egyetértésben kell teljesülnie. Ez alapfeltétele az elégedettségnek és annak, hogy az utazás, mint szolgáltatás valóban élmény legyen. Ezért kérjük, hogy szánjon néhány percet az itt a található dokumentumok megismerésére.

 

Korábbi, hatályon kívül helyezett tájékoztatók:

 

Budapest Főváros Kormányhivatala, mint az utazási irodák engedélyezésében eljáró hatóság Fogyasztói tájékoztatót tett közzé. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink megismerjék ezen ajánlásokat, információkat a szervezett utazásokat jellemző körülményekről.


Fontos információ: a 2007. évi CXXVII. törvény (Áfatv.) 206. par. (1) bek. c) pontja alapján ha a megrendelő gazdasági társaság, vagy szervezet (jogi személy), akkor az utasnak minősül. Ennek megfelelően az idegenforgalmi szolgáltatás teljesítési időpontját megelőzően nyilatkoznia kell, hogy a megrendelésben szereplő idegenforgalmi szolgáltatásokat, utazásszervezést nem adóalanyként, nem adóalanyi minőségben veszi igénybe. A gazdasági társaság/szervezet saját nevében megrendelt utazással összefüggő költségeket nem háríthatja tovább, azt végső fogyasztóként viseli!

Ha a megrendelő jogi személy, vagy az utastól eltérő természetes személy, a fentiekről nem nyilatkozik, az Áfatv. XV. Fejezetének figyelembe vételével az utazásszervezés szolgáltatási díján felül 27% áfa fizetésére köteles.


Munkatársaink készséggel segítenek, bármely kérdés esetén, a hello@travelgoo.hu email címen.

Utazási irodánk nyilvántartási száma: U-001495


A TravelGOO! - Iseum Tours Utazási Iroda alapításának éve 1990.

Céginformációs adatok, referenciák, impresszum