Csizmazia-Sőrés Anett - személyi utazásszervező - Győr, Debrecen

Csizmazia-Sőrés Anett vagyok.

Kapcsolatom a turizmussal 2008-ban kezdődött amikor is az utazás iránti rajongásom miatt beiratkoztam Turizmus szakra egy győri egyetemre. Azonban elsőként nem a szakmában helyezkedtem el, de rengeteg gyakorlati tapasztalatot szereztem az emberek kezeléséről, különböző szokásairól, vágyairól. A legközelebbi barátaim, és családtagjaim ez alatt az idő alatt is az én segítségemet kérték egy-egy utazás megszervezése során. Ekkor döntöttem el, hogy a továbbiakban
már csak ezzel szeretnék foglalkozni.

 

Célom, hogy aki hozzám fordul biztonságban érezze magát, és az igényeinek legmegfelelőbb lehetőségeket találjam meg.

 

Tökéletességre törekedve dolgozok azért, hogy utazásotok életetek egyik legszebb élményévé váljon, és minden részlet az elképzelésetek szerint valósuljon meg.

Főbb területeim:

  • Egyéni és csoportos utazások Bali szigetére

  • Európai városlátogatások és nyaralóprogramok

  • Nászutak, romantikus kikapcsolódások

  • Csoportos meditációs utak (jóga)

  • Magyarország

 
Kérem írjon az anett.sores@travelgoo.hu email címre, ha tőlem szeretne ajánlatot kérni utazására!

Közvetlen telefonszámom Győr és környéke, valamint Debrecen és környéke ügyfelei számára: +36 30 660 4154

Visszajelzések Csizmazia-Sőrés Anett által szervezett utazásokról: 

 

Muzsi-Böröcz Eliz Kata
Törökország nászút 2018.

Sőrés Anettet ajánlás alapján kerestem fel Facebookon, a segítségét kértem a nászutunk megszervezésében.
Első körben átbeszéltük, hogy nekünk kb. milyen elképzeléseink vannak, helyszínt, időpontot, költségvetést illetően. Hogy kicsit pontosítsuk a dolgokat Anett küldött nekünk több ajánlatot is, ez alapján könnyebben megismerhettük, hogy milyen lehetőségeink vannak. Több ajánlatot is kaptunk, míg végül megtaláltuk a számunkra tökéletes utazást. Anett végig segítőkész és türelmes volt, igényeinket egyre inkább kiismerve kaptuk tőle az utazási ajánlásokat, kérdés esetén nagyon hamar válaszolt.
Maximálisan meg voltunk elégedve a munkájával, ahogyan mi is ajánlás alapján találtuk őt, a továbbiakban mi is ajánlani fogjuk őt másoknak! :)

 

Ranga-Csermák Enikő
Egyiptom nászút 2018.
Első repülős utunkat Anettnak köszönhetjük. Sose voltunk még távolabbi országban nyaralni, de úgy gondoltuk, hogy nászútra távolabbi úti célt választunk. Az elejétől kezdve nagy türelemmel, és hozzáértéssel segített Anett kiválasztani a helyszínt, a szállodát, ami csodálatos volt. Az utazás során minden a legnagyobb rendben ment. Mivel az első repülős utunk volt, tartottunk az utazástól, de minden simán ment. A legjobb az volt az utazás tervezésében, hogy a szálloda kiválasztásán kívül semmi dolgunk nem volt, csak összepakolni és elindulni :)

Egyiptomot mindenkinek ajánlom, legalább egyszer az életben el kell oda jutni. Egy teljesen más különleges világ egy eszméletlen élővilággal rendelkező tengerrel.Egy csoda ez az ország. Köszönjük Anett hogy segítettél eljutni ide.