Csizmazia-Sőrés Anett - személyi utazásszervező - Győr, Debrecen

Csizmazia-Sőrés Anett vagyok.

Kapcsolatom a turizmussal 2008-ban kezdődött amikor is az utazás iránti rajongásom miatt beiratkoztam Turizmus szakra egy győri egyetemre. Azonban elsőként nem a szakmában helyezkedtem el, de rengeteg gyakorlati tapasztalatot szereztem az emberek kezeléséről, különböző szokásairól, vágyairól. A legközelebbi barátaim, és családtagjaim ez alatt az idő alatt is az én segítségemet kérték egy-egy utazás megszervezése során. Ekkor döntöttem el, hogy a továbbiakban
már csak ezzel szeretnék foglalkozni.

 

Célom, hogy aki hozzám fordul biztonságban érezze magát, és az igényeinek legmegfelelőbb lehetőségeket találjam meg.

 

Tökéletességre törekedve dolgozok azért, hogy utazásotok életetek egyik legszebb élményévé váljon, és minden részlet az elképzelésetek szerint valósuljon meg.

Főbb területeim:

  • Egyéni és csoportos utazások Bali szigetére

  • Európai városlátogatások és nyaralóprogramok

  • Nászutak, romantikus kikapcsolódások

  • Csoportos meditációs utak (jóga)

  • Magyarország

 
Kérem írjon az anett.sores@travelgoo.hu email címre, ha tőlem szeretne ajánlatot kérni utazására!

Közvetlen telefonszámom Győr és környéke, valamint Debrecen és környéke ügyfelei számára: +36 30 660 4154

Visszajelzések Csizmazia-Sőrés Anett által szervezett utazásokról: 

 

 

Szikia Sára
Mexikó nászút, 2018

Teljesen megvagyok elégedve veled Anett, mindenben segítettel mivel ez volt az első ilyen kirándulásunk nekünk nagyon nehézkesen ment de annyira jó hogy mindent rád tudtunk bízni és nekunk csak az volt a dolgunk hogy felüljünk a gépre . A repülőjegyet,az online chekinget is megcsináltad helyettünk, mindent ki töltöttel helyettünk, az Estat is el intézted és ezek tényleg nagy segítségek voltak nekünk! Bármikor kérdésem volt írtam és egyből válaszoltál. Köszönjük szépen!

 


Cserni-Musztács Marietta
Dominika nászút, 2018

Hazaértünk a nászutunkról, és szeretném megköszönni amit értünk tettél.Nagyon köszönöm a sok segítséget, hogy bármit kérdeztem Te mindig készséggel álltál rendelkezésemre.
Tökéletes volt a szervezésed, a szállás, a hely, a repülőút, semmivel nem volt problémánk.Egy életen át hálás leszek, hogy általad valóra válhatott az álmom és eljuthattam Dominikára!!!
Még egyszer Nagyon köszönök mindent!
Bátran foglak ajánlani ismerőseim körében! ;)

 


Soós Marietta
Montenegro nászút, 2017

Nagyon szépen köszönjük a segítőkészséged, szuperül sikerült a nászutunk.
De kezdjük az elején....... :-)
A facebookról sikerült megkapnom az elérhetőséged a nászút csevegő csoportból, egy hozzászóló ejtett Rólad biztató szavakat! :-)
Ezzel a lendülettel már Rád is írtam.
Nem voltunk könnyű esetek, mert én az egy hét alatt kb. 4 országot szerettem volna bejárni.... :-)
Te nagyon türelmesen és nagy gyorsasággal kezelted a helyzetünket és sikerült is kiválasztani a lehető legjobb nászutat.
Montenegróban, Igalóban voltunk a Palmon Bay Hotelben. Ez a hely csúcsszuper volt. Az ellátás fantasztikus, a személyzet kedves, a kilátás pedig pazar.
Még egyszer is köszönök mindent, 100%-ban elégedettek voltunk a hozzáállásoddal, illetve az utazási iroda szolgáltatásával.

 


Végh Noémi
Párizs születésnap, 2017

Tavaly decemberben voltunk Párizsban. Egyik napról a másikra találtam ki, hogy a páromat meg szeretném lépni ezzel az úttal születésnapjára. Anettel felvettem a kapcsolatot, készséggel segített minden én. Belépőket intézet, repülőjegyet, gyakorlatilag mindent, amit kértem elintézett pár nap alatt. DisneyLand, Eiffel torony, NotreDame, Diadalív. Volt, ahová ott kellett jegyet váltani, de azt mondta is. A szállás egy egyszerű kis hotel volt, azt úgy gondoltam, hogy nem kell túl drága, hiszen csak aludni megyünk, sok volt a látnivaló, és csak 4 napra tudtunk elszabadulni. Ár-értékarányban viszont nagyon jó volt, és még reggeli volt az árban, nem mellesleg nagyon jól megközelíthető volt. Első nap a reptéren volt egy kis keveredés, mert akkora az a reptéren, hogy alig találtunk ki onnét, de Anett elérhető volt, és megoldódott ez is. :) 

Rendezett nekünk párizskártyát is, amivel bármilyen járművet igénybe vehettünk:vonat, metró, busz. A belépőknél az volt jó, hogy nem kellett várni, sorbaállni, hiszen azt is mind megküldte postán. A repülőjegyet szintén.
Összességében azt tudom lemondani, hogy Anett nagyon rugalmas, még az ilyen variálós kuncsaftokkal is kedves és segítőkész, mint én, mert bevallom nem vagyok egyszerű eset ezen a téren. Én csak javasolni tudom, hogy forduljatok hozzá, igyekszik jó áron jót javasolni, nyílván bizonyis kereteken belül.
Mi elégedettek voltunk, és biztos hogy a jővőben is hozzá fordulunk.
További sok sikert kívánunk a munkádhoz!

 

Muzsi-Böröcz Eliz Kata
Törökország nászút 2018.

Sőrés Anettet ajánlás alapján kerestem fel Facebookon, a segítségét kértem a nászutunk megszervezésében.
Első körben átbeszéltük, hogy nekünk kb. milyen elképzeléseink vannak, helyszínt, időpontot, költségvetést illetően. Hogy kicsit pontosítsuk a dolgokat Anett küldött nekünk több ajánlatot is, ez alapján könnyebben megismerhettük, hogy milyen lehetőségeink vannak. Több ajánlatot is kaptunk, míg végül megtaláltuk a számunkra tökéletes utazást. Anett végig segítőkész és türelmes volt, igényeinket egyre inkább kiismerve kaptuk tőle az utazási ajánlásokat, kérdés esetén nagyon hamar válaszolt.
Maximálisan meg voltunk elégedve a munkájával, ahogyan mi is ajánlás alapján találtuk őt, a továbbiakban mi is ajánlani fogjuk őt másoknak! :)

 

Ranga-Csermák Enikő
Egyiptom nászút 2018.
Első repülős utunkat Anettnak köszönhetjük. Sose voltunk még távolabbi országban nyaralni, de úgy gondoltuk, hogy nászútra távolabbi úti célt választunk. Az elejétől kezdve nagy türelemmel, és hozzáértéssel segített Anett kiválasztani a helyszínt, a szállodát, ami csodálatos volt. Az utazás során minden a legnagyobb rendben ment. Mivel az első repülős utunk volt, tartottunk az utazástól, de minden simán ment. A legjobb az volt az utazás tervezésében, hogy a szálloda kiválasztásán kívül semmi dolgunk nem volt, csak összepakolni és elindulni :)

Egyiptomot mindenkinek ajánlom, legalább egyszer az életben el kell oda jutni. Egy teljesen más különleges világ egy eszméletlen élővilággal rendelkező tengerrel.Egy csoda ez az ország. Köszönjük Anett hogy segítettél eljutni ide.