Horváth Márk - személyi utazásszervező - Budapest

Horváth Márk

Horváth Márk vagyok.

Elég régóta érzem már magamban a vágyat arra, hogy végre a szakmámban helyezkedjek el és azt csináljam amit élvezek és én is szeretek - ezért csatlakoztam a TravelGOO! csapatához.

 

Az utazás és annak megtervezése mindenkinél más-más érzetet fejez ki. Mindig is élveztem akár csak megtervezni jó magam, családom vagy ismerőseim útját. Mindig az újat keressük, igyekszünk sok-sok élménnyel gyarapítani emlékeinket. Rengeteg visszajelzést kaptam már ismerősi körből, hogy köszönik az utat, az ajánlásokat, hatalmas élmények érték őket az úton. Jó érzéssel tölt el, amikor az általam tervezett utakról mutatnak képeket, mesélnek történetek az ismerősök.

 

Nagyon szeretem a Latin, illetve mediterrán kultúrát, hangulatot. Az a pezsgés és élet ami ebben a kultúrában van az felemelő és élettel teli! Engem is mindig jobban felpezsdít akár csak ha spanyol zenét hallgatok.

 

Ha Ön is szeretne ilyen páratlan élményekkel, izgalmakkal gazdagodni éskeresi az újat, de egyedül nem bírja a szervezést, akkor keressen bizalommal és készségesen állok a rendelkezésére. Teljes magabiztossággal mondhatom, hogy nem fog csalódni!

 

Kérem írjon a mark.horvath@travelgoo.hu email címre, ha tőlem szeretne ajánlatot kérni utazására!

Közvetlen telefonszámom budapesti ügyfelek számára: +36 70 670 7095

Visszajelzések Horváth Márk által szervezett utazásokról:

Hamarosan...