A REWE csoport szervezett utazásai a TravelGOO! kínálatában

Szerte Nyugat-Európában a szervezett turizmus évszázados múltra tekint vissza. A mai kor embere az internet által pedig nagyon gyorsan jut információhoz ha valamely, számára ismeretlen helyet szeretne felkeresni. Azonban egy kényelmes és költségkímélő útiterv összeállítása akár órákat, napokat vehet igénybe és erre az embernek legtöbbször nincs ideje.

A személyi utazásszervező gyakorlottsága által sokkal gyorsabban és pontosabban fel tudja térképezni a lehetőségeket, és az utazónak a lényegre koncentrálva tudja kínálni a leginkább megfelelő megoldást, megoldásokat.

Most bemutatjuk azokat a partnereinket, akik ajánlataiból utasaink a leggyakrabban választanak.

Íme a REWE csoport tagjai:

ITS BILLA REISEN

Az első direkt értékesítéssel foglalkozó utazásszervező cég 1998-ban jelent meg Ausztriában.

Az ITS BILLA Reisen ugyanazokat az alacsony ár-garanciákat ajánlja mint a BILLA diszkont szupermarket hálózata. A közép kategóriájú szállodák és a családi nyaralások specialistája. A közepes és nagytávolságú repülős utazások mellett ausztriai és a szomszédos országokba tartó autós utazásokat is kínál.

A legnépszerűbb úti célok az ITS BILLA Reisennel: Görögország, Spanyolország, Tunézia és Egyiptom, valamint Dominika, az első számú nagytávolságú célterület. Ma, az ITS BILLA Reisen a REWE csoport ausztriai, bécsi tagja, a Jahn Reisen Österreich mellett.


DERTOUR

Az egyéni utazások specialistája

A DERTOUR az egyik legnagyobb utazásszervező Németországban és Ausztriában, rugalmasan felépíthető, egyéni nyaralásokat kínál. Kínálata tartalmazza a nagytávolságú repülős-, valamint az európai úticélokat, különleges túrákat, városlátogatásokat, valamint eseményturizmus ajánlatokat is kínál. Jelenleg piacvezető Németországban és Ausztriában a nagytávolságú úticélok tekintetében – részben Észak-Amerikába is.

A DERTOUR széles skáláját kínálja az üdülőszállodáknak, apartmanoknak, repülőutaknak, autóbérlésnek és lakóautóknak. Továbbá számos körutazást szerte Európában. De szervez folyami és óceáni hajóutakat, vitorlás túrákat is a vizes nyaralások szerelmeseinek. Golf-, aktív- és wellness üdülések ugyancsak elérhetőek a DERTOUR katalógusaiban. Az utazásszervező kínálatát Ausztiában, valamint partnerei által Romániában, Bulgáriában, Szerbiában és Magyarországon is értékesíti.


Meier's Weltreisen

A nagytávolságú utak specialistája

A Meier's Weltreisen a „nagytávolságú utak specialistájaként” ismert Németországban és Ausztriában mintegy 30 éve! Piacvezető szolgáltató a távolabbi szervezett utazások terén Ázsiába. A Meier's utasai élvezik a megbízhatóságot és a kitűnő szolgáltatást, amit kapnak az előre leszervezett utazások során. Az utasok a saját igényeikre szabhatják nyaralásukat, számos kombinációs lehetőséggel. Ötvözhetnek hajózást körutazással, városi és tengerparti szállodákkal, és nemzeti park béli szálláshelyekkel – mindezt négy kontinensen.

A Meier's Weltreisen számos úticélon kínál autó- vagy lakóautó kölcsönzési lehetőséget. Híres nagy szállodai választékáról a világ legszebb üdülőhelyein. A varázslatos szálláshely ajánlatok „Premium” és „Select” jelöléssel találhatóak meg. Egy különleges tanulmányút katalógus fókuszál a kulturális utazásokra, melyek által a turisták a helyi embereket is megismerhetik.


JAHN Reisen

Életerő és wellness az utazással!

A JAHN Reisen az egyéni igények alapján szervezett utazások specialistája. Programjait 4-5 csillagos szállodákban biztosítja, és ebbe beletartoznak a túraszervező a „Special Addresses” jelölésű saját termékei is. Az életerő és wellness túrák legalább annyira meghatározóak, mint az exkluzív körutazások és hajózások óriási választéka. Számos JAHN Reisen hotel a klasszikus turista úticéloktól távol található. A fókuszban a Földközi-tenger parjainál tett túrák vannak, főként Spanyolországban, valamint nyáron Görögországban.

Számos úticélt ajánl a JAHN Reisen lehetőséget vendégeinek a repülőjegy nélküli szállásfoglalásra. A „JAHN REISEN individuell” mottójával kínál „Hotels und Ferienwohnungen” - szállodákat és üdülőházakat. A nagytávolságú túrák területén: Dominikai Köztársaság, Maldív-szigetek, Thaiföld, Bali a legkeresettebb úticélok. A JAHN Reisen utazói szeretik a sportot; - pl. lovaglás, tenisz, golf – és gyakran foglalják tengerparti nyaralásukat ismeretszerzéssel és kulturális programokkal ötvözve.


TJAEREBORG

A padlóáras nyaralások specialistája – a legtöbb üdülés kevés pénzért!

A TJAEREBORG a legdinamikusabb a REWE-csoport utazásszervezői közül. Az utazni vágyók megtalálják a TJAEREBORG programjai között a legnépszerűbb repülős úticélokat a Földközi-tenger térségébe.

Az ajánlatok kiterjednek a tengerparti hotelekre, körutazásokkal történő kombinációban is. A szállodák mindenütt a 3-4 csillagos kategóriába tartoznak, kedvező árazás mellett – a TJAEREBORG utazási csomagjaihoz gyakran nagy mennyiségben foglal szobákat a szállodáknál.


ADAC Reisen

A kemping nyaralások szakértője

Az ADAC Reisen remek ajánlatokkal rendelkezik azok számára, akik a mobil-nyaralást szeretik: lakóautók, bérautók, vagy utazás saját autóval, motorral. A körutazásokat az ADAC Reisen szakértői szervezik. Foglalhatóak egyénileg vagy csoportok számára is! Az ADAC Reisen család-barát nyaralásokat is kínál, olyan szállodákkal, amelyek maximálisan kielégítik a családok üdülési igényeit. A nagytávolságú utazások esetében Észak-Amerika, Kanada, Ausztrália, Újzéland és Dél-Afrika utazásai emelkednek ki a rugalmasság és a nagyszámú ajánlatok által.

Az ADAC Reisen elsősorban autók, mobil-házak és motorkerékpárok bérbeadását kínálja. Ez kiegészül az autóbuszos utazásokkal és a szállodák széleskörű kínálatával. Az ADAC Reisen változatosságát jellemzik az Európa szerte foglalható üdülőszállodák és apartmanok, valamint az önálló, autós túrák. Az ADAC Reisen több mint 30 éve hivatásos szolgáltatója az európai kempingezőknek. Az ADAC autósklub tagjai magas minőségű szervezett, csoportos utazásokon és hajózásokon vehetnek részt a világ minden táján.