Tanai-Gáti Beatrix - személyi utazásszervező - Budakalász

Tanai-Gáti Beatrix - személyi utazásszervező - Budakalász

Tanai-Gáti Beatrix vagyok.

1998 óta vagyok a szakmában, de az idegenforgalomhoz már gyermekkorom óta közel állok. 13 éves voltam, amikor édesapámék megvásárolták az első autóbuszt, majd ezt követte az utazási iroda, melyet szintén ők alapítottak, 1990-ben. Igyekeztem minél több helyre eljutni, hogy tapasztaljak! Úgy gondolom, ez a tapasztalat a legfontosabb az utazások értékesítésénél, az utasok bizalmának elnyerésében, a programok összeállításában.

Kitartóan keresem a legjobb lehetőségeket ügyfeleimnek - repülőjegy, szállás és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások -, hogy utasaimat, törzsutasaimat a lehető legjobb színvonalon ki tudjam szolgálni, igényeikhez mérten.

Főbb területeim:

  • Izrael minden mennyiségben - egyéni és csoportos utaztatás
  • Görögország
  • repülőjegyek a világ minden részére
  • európai városlátogató programok szervezése kis- és nagy csoportoknak
  • céges utaztatás, csapatépítő csomagok
  • szállásfoglalás világszerte, nemzetközi autóbérlés

Kérem írjon a beatrix.gati@travelgoo.hu email címre, ha tőlem szeretne ajánlatot kérni utazására!

Közvetlen telefonszámom budapesti és budakalászi ügyfelek számára: +36 1 6333 990; +36 26 999 366

2011 Budakalász, Barát u. 15. - Körforgalomnál (Country Tanya) Csapás u. irányába. Térkép

Visszajelzések Tanai-Gáti Beatrix által szervezett utazásokról:

 

Mihályfi Szidónia és Zoltán
Mallorca, nászút - 2017.

Külön köszönettel tarozunk Nektek, hogy ilyen flottul, abszolut megbízhatóan és segítőkészen leszerveztétek nekünk nászútunkat! Minden rendben ment, a parkolástól, a repjegyen át a szállásig és minden transzfer is meglett. A szálloda csodálatos volt, kényelmes, remek kilátás, mosolygós, kedves személyzet és finom, választékos ételek. Mindenképpen ajánlani foglak ismerőseimnek, ha utazni szeretnének és Titeket fogunk keresni a jövőben is, ha utazni vágynánk.

Ferencz Kinga
Prága, csapatépítés nagy csoport részére - 2016.

Az utazás szuper volt, a szervezés profi. A szálloda nagyon tetszett, ár-érték arányban szerintem kiváló, egyedül a vacsorából hiányzott az íz, de a reggeli bőségesen kompenzálta. A buszok is jók voltak, a programok is és még az időt is jól megszervezted :) csak az Ufleku és a Sörmúzeum között kapott el az eső, de az se volt vészes. A hajózás is nagyon király volt, a hajós kaja is isteni, szóval köszönöm szépen azt a hatalmas munkát és végtelen rugalmasságot amit belefektettél, a nászutamat tuti majd rádbízom :-)

Mindenki szuperül érezte magát és nagyon nagyon nagyonszépen köszönjük a hihetetlenül profi szervezést. Ha lesz lehetőség, megismételjük :-)

D. Péter
London, angol nyelvtanárral - 2014.

Nyugodtan mondhatom a lányaim nevében is, hogy nagyon jól éreztük magunkat és teljesen meg voltunk elégedve. A nagyobbik lányom már volt hasonló utazáson Londonban, így neki már volt némi tapasztalata is. Az Ő elmondása szerint a mostani szállás és ellátás is sokkal jobb volt. Azt kaptuk amire számítottunk elvégre nem "5 csillagos wellnessre" fizettünk be. Amit pár napba bele lehetett sűríteni azt megtettük, fáradtan de sok-sok tapasztalattal, élménnyel tértünk haza. Köszönjük Beatrix a szervezést!

Vajda Krisztina
számos repülőjegy, vízum ügyintézés

Egyszerűen le vagyok nyűgözve, hogy milyen flottul megy Nálatok minden !!

Buday Etelka
Andalúzia, 2014. április

FANTASZTIKUS!!!!! Mesevilág ez az Andalúzia: a növényzet, az épületek, az egész hangulata. Mint az 1001 éjszaka meséi. Malaga és Sevilla volt a csúcs, az pedig megszínezte az egészet hogy közben britannia is jutott. Mert Gibraltár mini GB, csak az éghajlat százszor jobb. Szóval, menjetek a Costa del Solra, ilyenkor áprilisban ideális, szerintem nyáron nem nagyon lehet bírni a hőséget. Sevillában 32 fok volt most is.... Igényes. A többi mediterrán vidéknél kulturáltabb és igényesebb sokkal. Pontosak, megbízhatók, segítőkészek, jól szervezettek a helyi utaztatók is. Amúgy a szálloda is szuper volt, a kaja, a szervezés. Nagyon jól összeraktad, Te meg az utazási iroda, hibátlan volt minden. Hát, ja, I have the best travel agent :-)))) A Comfort Trans is jó és megbízható, kicsit még újak, de ajánlhatod bátran! Köszi mindent még egyszer!

Horváth Roland
Számos hely, számos időpont

Beának, és hathatós segítségének köszönhetően eljutottam Berlinbe, Londonba, Dubaiba, és még sorolhatnám. Mindig minden klappolt a foglalásaival, soha nem volt semmi gond, nagyon elégedett voltam. Utazásaim miatt sok barát és ismerős kérdezgette, mit - hogyan, nekem pedig csak a Bea elérhetőségét kellett megadnom, ő "elgereblyézett" mindent, lehetett szó nászútról a Kanári-szigetekre, vagy repülőjegyről Los Angeles-be...