Törzsutas programunk

TravelGOO! Card
az Iseum Tours törzsutas programja

AKTUÁLIS: Ha változás történt adataiban, kérjük töltse ki az adategyeztető lapot itt!

Ki lehet Iseum Tours törzsutas kártyatulajdonos?

Minden magánszemély vagy szervezet, aki vagy amely legalább egy alkalommal igénybe vette az Iseum Tours utazási iroda szolgáltatásait, legalább 100.000 Ft összértékben, vagy legalább három alkalommal utazott!

 

Milyen előnyei vannak az Iseum törzsutas kártyának?

  • Törzsutaspont-gyűjtés és beváltás: érvényesíthető utazási, utasbiztosítási kedvezményekre;
  • 1% kedvezmény minden, a TravelGOO! Iseum Toursnál foglalható utazás részvételi díjából;
  • 20% kedvezmény a TravelGOO! Iseum Tours szervízdíjaiból;
  • ingyenes útvonaltervezés, egyéni utazás esetén;
  • kedvezmények, bónuszok a TravelGOO! Iseum Tours kedvezményadó partnereinél.

Még soha nem utaztam az Iseum Toursszal, de már most akarok minden előnyt élvezni!

Ez is lehetséges. Vásároljon Iseum Törzsutas Kártyát, melynek ára akár már az első megrendelésnél bőségesen megtérülhet! Ára: 4.700 Ft/fő

Hogyan lehet az Iseum törzsutas kártyához hozzájutni?

Ki kell tölteni a törzsutas kártya igénylést. A regisztráció után a törzsutas kártyát postai úton küldjük.

Meddig érvényes az Iseum törzsutas kártya?

Nincs meghatározott érvényesség. A kártya tulajdonosa bármikor igényt tarthat a meghirdetett törzsutas kedvezményekre, azonban a kártyát nem szabad elveszíteni! A törzsutaspontok érvényessége a pontokat eredményező utazás befejező napjától (felírás napjától) számított 3 év.

Csak a kártyatulajdonos veheti igénybe a törzsutas kedvezményeket?

Bárki igénybe veheti a kedvezményt, aki a kártyatulajdonossal együttesen rendeli meg a szolgáltatásokat. Lehetnek családtagok, vagy barátok egyaránt. A TravelGOO! Card - Iseum törzsutas kártyát mindig a megrendelő nevére állítjuk ki. Ha egy megrendelésen belül több törzsutas kártyatulajdonos van, a kedvezmény csak egyszer érvényes. A kedvezmény egy megrendelésen belül legfeljebb 10 együtt utazó részére alkalmazható!

Általános feltételek

A kedvezményjogosultság csak a szerződéskötéskor kérhető, közlése a megrendelő felelőssége. A kedvezmények nem vonhatóak össze! Kedvezmény az "Általános információk a TravelGOO! Iseum Tours által biztosított kedvezményekről" alkalmazása mellett adhatók.

A törzsutas programon belül meghirdetett kedvezmények általában nem kombinálhatóak egyéb kedvezményekkel. Bizonyos esetekben (pl. last minute akció, szuperkedvezményes promóció, stb.) és közvetített szolgáltatásoknál (pl. repülőjegy, partneriroda által szervezett utazások, közvetített szolgáltatások) korlátozott a lehetőség törzsutas kedvezmény igénybe vételére. A TravelGOO! Club - Iseum Tours törzsutas kártya nem ruházható át és az alkalmazott kedvezmény nem váltható készpénzre.


Törzsutaspontok gyűjtése (felírása) és beváltása

Minden a TravelGOO! Iseum Toursnál vásárolt utazási szolgáltatás után törzsutas pontok járnak a törzsutas kártyával rendelkezőknek.

TravelGOO! Iseum Toursnál foglalható minden utazás, közvetített utazás, szállásfoglalás, repülőjegy, bérautó stb.: 5.000 Ft = 1 törzsutaspont
A törzsutaspontok számítási alapja a megrendelésen belül befizetett díj, az osztás eredményénél a kerekítés 0,1-től felfelé történik (0,1 -> 1).

Törzsutaspontok utazási kedvezményre való beváltásakor 1 törzsutaspont értéke 30 Ft.

Minden TravelGOO! Club - Iseum törzsutas kártyához elektronikus számlát vezetünk.

A törzsutaspontok felírása az utazás (utazási szolgáltatás) befejezését követően történik manuális úton - kérjük visszaérkezésétől számított két héten belül írjon a hello@travelgoo.hu email címre, hogy a törzsutas pontok felírása biztosan megtörténjen! A felírás napjaként a visszaérkezés napját tekintjük.

Ha a megrendelésen belül több TravelGOO! Club - Iseum törzsutas kártya tulajdonos is van, a törzsutaspontok elosztva írhatóak fel a kártyákra, a megrendelő rendelkezése szerint. Módosításra, törzsutaspontok átmozgatására nincs lehetőség.

A gyűjtött törzsutaspontok beváltására, a felírás napjától számított 3 éven belül van lehetőség. A 3 éven belül fel nem használt törzsutaspontokat érvénytelenítjük, ennek visszavonására nincs lehetőség.

A beváltás a TravelGOO! Iseum Tours időszakos kampányaiban, illetve az utazási ajánlatoknál meghirdetett törzsutaspont-érték szerint lehetséges.

Utazási kedvezményre történő beváltásnál a TravelGOO! Club - Iseum törzsutas kártya tulajdonosa a megrendelésen belül együtt utazó közeli hozzátartozóknak (szülő, testvér, gyermek, házas-/élettárs) engedményezhet törzsutaspontjaiból beváltást. Ha a kártyatulajdonos nincs a megrendelésben szereplő utasok között az engedményezés írásbeli nyilatkozat alapján lehetséges.

A kedvezményjogosultság csak a szerződéskötéskor kérhető, közlése a megrendelő felelőssége. A kedvezmények nem vonhatóak össze! Kedvezmény az "Általános információk a TravelGOO! Iseum Tours által biztosított kedvezményekről" alkalmazása mellett adhatók.