Hotel-Appartements Goldried & Goldriedpark

Hotel-Appartements Goldried & Goldriedpark, Ausztria, Tirol, Matrei / Grossglockner, 2018-01-20, Önellátás
Hotel-Appartements Goldried & Goldriedpark
  • Időpont:2018-01-20 - 01-27
  • Ellátás:Önellátás
  • Közlekedés:egyéni
  • Utazás típusa:Síutazások
  • Időtartam:8 nap
  • Utazás ID:48820537
  • starstarstarstar
  • 50 050 Ft -0 %

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


A szervező utazási iroda megjelölése: Aparthotel Goldried 3*

A nyugodt, erdei környezetben épült szálláshely 2 épületből áll, amelyek egymástól kb. 200 méterre helyezkednek el. A "PARK" apartmanházban vannak a 4 és 6 fős lakások közül a kisebbek, míg a fõépületben a nagyobb 4, 6 és 8 fős apartmanok, valamint a szobák találhatók. Különlegessége, hogy minden apartmannak saját szaunája van.

CT PLUSZ :  APARTMANOKNÁL 7=6 (6 éjszaka áráért 7 éjszakát kap);  2018.01.13-01.27. , 2018.03.17-03.24., 2018.03.31-04.08 között

SZÁLLODA : 20m2 szoba max. 2 főre: A szobák D-i és NY-i fekvésűek, balkonos/teraszosak., gyönyörű kilátással Matrei-re és a völgyre. A szobákban franciaágy található. Felszereltség: zuhanyzó (a szobák egy részében fürdőkád található), WC, TV, rádió, széf, telefon.

35m2 szoba max. 4 főre: A szobák D-i és DNY-i fekvésűek, terasz/balkonosak. A szobákban franciaágy és a létszámnak megfelelően 1 vagy 2 külön álló ágy található. Felszereltség: zuhanyzó, WC, TV, rádió, széf, telefon.

Hotel Goldried Park apartmanok SAJÁT SZAUNÁVAL:

45m2-es 4 fős 2 légterű apartman: az apartmanok a főépülettől kb. 50 méterre található melléképület 1. és 2. emeletén vannak.  Hálószoba (duplaággyal), nappali (2 fekhellyel- általában kihúzható szófával) konyhasarokkal, zuhanyzós fürdőszoba, külön WC, balkon, kandalló. A konyha a létszámnak megfelelően felszerelt mosogatógéppel, hűtőszekrénnyel és kávéfőzővel ellátott, TV, rádió, telefon.

55m2-es 6 fős 3 légterű apartman: az apartmanok a főépülettől kb.50 méterre található melléképület 1. és 2. emeletén vannak.  2 hálószoba (az egyikben dupla ágy, a másikban emeletes ágy), nappali (2 fekhellyel- általában dupla szófával) konyhasarokkal, zuhanyzós fürdőszoba, külön WC, balkon, kandalló. A konyha a létszámnak megfelelően felszerelt mosogatógéppel, hűtőszekrénnyel és kávéfőzővel ellátott, TV, rádió, telefon.

FŐÉPÜLETBEN LÉVŐ APARTMANOK SAJÁT SZAUNÁVAL:

50m2-es 4 fős 2 légterű apartman : Az apartmanok a főépületben találhatók. Nappali (2 fekhellyel- általában dupla szófával) konyhasarokkal, hálószoba duplaággyal, zuhanyzós fürdőszoba, külön WC, balkon, cserépkályha.. A konyha a létszámnak megfelelően felszerelt, mosogatógéppel, hűtőszekrénnyel és kávéfőzővel ellátott,  TV, rádió, széf, telefon.

70m2-es 6 fős 3 légterű apartman:   Az apartmanok a főépületben találhatók. 2 hálószoba (duplaágyakkal), háló nappali résszel ( 2 fekhellyel- általában dupla szófával) illetve konyhasarokkal, zuhanyzó/WC dupla mosdókagylóval, illetve külön fürdőszoba káddal, balkon, cserépkályha.. A konyha a létszámnak megfelelően felszerelt mosogatógéppel, hűtőszekrénnyel, sütővel és kávéfőzővel ellátott, TV, rádió, telefon.

90m2-es 8 fős 4 légterű apartman: az apartmanok a főépület 1., 2. és 3. emeletén találhatóak. Az apartman galériás, 3 hálószoba (az egyikben duplaágy, a másik két hálószobában emeletes ágy van, melyek tolóajtóval elválasztottak), nappali (2 fekhellyel- általában dupla szófával), zuhanyzó/WC dupla mosdókagylóval, illetve külön fürdőszoba káddal, külön konyha, balkon, kandalló és mosógép. A konyha a létszámnak megfelelően felszerelt mosogatógéppel, hűtőszekrénnyel, sütővel és kávéfőzővel ellátott, TV, rádió, telefon.

Az apartmanokba ágyneműhuzatot, törölközőt nem kell vinni! 

Elhelyezés

apartmanház

Szobák leírása

Hotel Goldried Park apartmanok saját szaunával: 
az apartmanok a főépülettől kb. 50 méterre található melléképület 1. és 2. emeletén vannak.  Hálószoba (duplaággyal), nappali (2 fekhellyel- általában kihúzható szófával) konyhasarokkal, zuhanyzós fürdőszoba, külön WC, balkon, kandalló. A konyha a létszámnak megfelelően felszerelt mosogatógéppel, hűtőszekrénnyel és kávéfőzővel ellátott, TV, rádió, telefon.

Főépületben lévő apartmanok saját szaunával:
az apartmanok a főépületben találhatók. Nappali (2 fekhellyel- általában dupla szófával) konyhasarokkal, hálószoba duplaággyal, zuhanyzós fürdőszoba, külön WC, balkon, cserépkályha.. A konyha a létszámnak megfelelően felszerelt, mosogatógéppel, hűtőszekrénnyel és kávéfőzővel ellátott,  TV, rádió, széf, telefon.

Ellátás

Apartmanoknál nincs, de a hotel részében igényelhető.

Szállodai szobáknál: bőséges büféreggeli, menüválasztásos vacsora ( 3 fogásos)  salátabárral.

Az ár tartalmazza

Szállásdíj, szállodai szobáknál félpanzió.

Az ár nem tartalmazza

Üdülőhelyi díj: 2,00  €/fő/nap 15 éves kor felett.

Garázs: 2,-/10,- EUR/nap

Háziállat: 12,- EUR/nap

Rácsoságy: 22,- EUR/turnus

Gyermekkedvezmény feltételei

A szállodai szobákban:

0-5 éves korig ingyenes  (bizonyos időpontokban 2-6 éves kor között fizetendő, mértéke 75%)

6-12 éves kor között 25%

12-18 éves kor között 50 %

Egyéb megjegyzés

Az apartmanoknál 3 és ennél kevesebb éjszaka esetén +10% felár

 

Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.