Keleti varázslat, sárkányok, kaszinók: Kína körutazás

Keleti varázslat, sárkányok, kaszinók: Kína körutazás, Kína, 2018-11-21, Reggeli
Keleti varázslat, sárkányok, kaszinók: Kína körutazás
  • Időpont:2018-11-21 - 11-30
  • Ellátás:Reggeli
  • Közlekedés:repülő
  • Utazás típusa:Körutazások
  • Időtartam:10 nap
  • Utazás ID:63158187
  • 339 990 Ft -0 %

Leírás

1. NAP Repülés Kínába
Repülés Budapestről Pekingbe, átszállással.

2. NAP Érkezés Pekingbe
Megérkezés Pekingbe. Idegenvezetőnk a reptéren fogadja Önt. A Jing Shan-dombról elképesztő kilátás tárul elénk. Kószáljon a Mennyei béke terén (Tienanmen tér), mely számos történelmi esemény szemtanúja volt. Fényképezőgépünk lencséje elé kívánkozik a futurisztikus Nemzeti Színház épülete. Transzfer a hotelbe. Szállás: Super House International Hotel****

3. NAP Peking
A megelevenedő keleti varázslat, a Tiltott Város vár ránk. Ez szolgált a császári dinasztiák uralkodó- és lakóhelyéül, és az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánította. A palotaegyüttesbe történő belépést engedélyhez kötötték, egyszerű halandók nem léphettek területére. Majd a buddhista szentélykomplexumot, az Ég Templomát látogatjuk meg. Visszatérés a hotelbe.

4. NAP Szabadidő vagy fakultatív program:
Kínai Nagy Fal

Szabadidő vagy FAKULTATÍV: ne szalassza el az alkalmat, hogy megcsodálhassa a fenséges Kínai Nagy Falat! A majdnem kétezer évig épített, 8850 km hosszú legendás Fal a legnagyobb építmény a világon, és végighúzódik a mai Kína nagy részén. A Juyongguan szakaszt keressük fel. Egy fotószünet erejéig megállunk a Madárfészeknek becézett, 2008-ban megnyitott Olimpiai Stadionnál. Visszatérés a hotelbe.

5. NAP Peking – Hongkong
Kijelentkezés a hotelből, transzfer a repülőtérre, repülés Hongkongba. Kína két különleges közigazgatási területének egyike, a meseszép városállam, a korábbi angol gyarmat számos szigeten foglal helyet. Érkezés után transzfer a hotelbe, szabadidő. Szállás: Penta Hotel****.

6. NAP: Szabadidő vagy fakultatív program:
Hongkong

Töltse kedvére az időt, vagy tartson velünk fakultatív programra! Hongkong, melynek neve kantoniul Illatos Kikötőt jelent, impozáns felhőkarcolóival, smaragdzöld hegyeivel, a brit múlt örökségével és kínai hétköznapjaival két kultúra megkapó ötvözete. Ezen a különleges helyen az óriási toronyházak építésénél figyelembe veszik a feng shui alapelveit, hogy a sárkányokat ne haragítsák magukra. Az 552 méter magas Victoria-csúcsról lélegzetelállító kilátás nyílik Kowloon városrészre és egész Hongkongra. Igazi különlegességet jelent az Aberdeen kikötőnél található úszó falu. Az itteniek halászattal foglalkoznak, jellegzetes kis hajókon élnek, és nagyon ritkán mennek ki a szárazföldre. Teljesen más világba csöppenünk Hongkong déli részén, mely a Francia Riviérára emlékeztet. A Repulse-öböl a helyi gazdagok és hírességek kedvelt övezete. A fehér homokos part, és a Dél-Kínai-tenger csodás látvánnyal kényezteti a látogatókat. Visszatérés a hotelbe.

7. NAP: Hongkong – Makaó, szabadidő v. fakultatív:
Makaó városnézés

Kijelentkezés a hotelből. Utazás komppal Makaóra. Transzfer a hotelbe. Szabadidő vagy fakultatív félnapos program: Makaó városnézés. Makaó Kína másik speciális közigazgatási területe Hongkong mellett, és igen magas életszínvonallal büszkélkedhet. A világ kaszinó-és szerencsejáték központjaként tartják számon. Ez a mindössze 28,2 négyzetkilométernyi terület 450 évig számított portugál gyarmatnak, és a leghosszabb ideig európai kézben lévő kolóniaként 1999-ben került kínai kézbe. Lebilincselően keverednek itt a kínai és az az európai kultúra jellegzetességei, számos tipikus portugál stílusú épületet fedezhetünk fel. A városnézés során megcsodálhatjuk az A-Ma templomot, a Szent Pál székesegyház romjait, a Leal Senado teret. A program végén felkeressük a világ legnagyobb kaszinó-komplexumát, a The Venetian-t, ahol Ön is próbára teheti a szerencséjét! Szállás: Royal Hotel****.

8. NAP: Makaó – Tiencsin
Transzfer a repülőtérre, repülés Makaóról Tiencsinbe (Tianjin), mely a negyedik legtöbb népességgel rendelkező kínai város. A városnézés során érintjük a Tiencsin Haihe Kulturális teret, a korábbi olasz negyedet, és fotószünetre megállunk a Tiencsin Eye-nál, azaz óriáskeréknél. Szállás: Tianjin Zhengxie Club Hotel****.

9. NAP: Tiencsin
A mai napon Tiencsin más szépségei várnak ránk. Az Öt Nagy Sugárút területén a ’20-as és ’30-as évekből származó villák eklektikus stílusa egy kerek egészet alkot. A Jing-kert, vagy másnéven Békesség kertje 3360 négyzetméteren is a különböző építészeti kialakításokat elegyíti. A főépület spanyol jellegű. Fotószünet a Porcelánháznál, mely több, mint 700 millió porcelán darabka felhasználásával készült. A Régi Kultúra Utcája a hagyományos kínai hangulatba enged betekintést. Itt tudunk népművészeti tárgyakat vásárolni, és igazi tiencsini ízeket megkóstolni. Visszatérés a hotelbe.

10. NAP: Hazautazás
Reggeli után transzfer a pekingi reptérre, majd repülés átszállással Magyarországra.

Fontos információk!
Az utazáshoz olyan útlevél szükséges, mely a visszaérkezéstől számítva még 6 hónapig érvényes!
Kínába érvényes vízummal lehet belépni. Hongkong és Makaó esetén max. 90 napos tartózkodás esetén vízum beszerzése nem szükséges (De a kínai rész miatt mindenképp szükséges vízum az utazáshoz). Akik kínai tartózkodásuk idején Hongkongba vagy Makaóra látogatnak, csak kétszeri (vagy többszöri) beutazásra jogosító vízummal térhetnek vissza Kína szárazföldi területére.
Fakultatív programok vásárlása előzetesen, vagy a helyszínen.
Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.
A programváltozás jogát fenntartjuk!
Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 20 fő) szükséges!

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet oda-vissza
Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat:
Feladott poggyász, kézipoggyász, repülőtéri check-in.
Transzfereket:
Modern, légkondicionált buszokkal.
Repülés Pekingből Hongkongba
Utazás komppal Hongkongból Makaóra
Repülés Makaóról Tiencsinbe
Minőségi szállásokat: 4* hotelekben
Reggelit
Magyar nyelvű idegenvezetést
Kirándulóprogramokat:
Peking, Tiencsin

Egyéb

Foglalási díj: 2.900 Ft/fő
Repülőtéri-és kikötői illeték: 160.000 Ft/fő
Vízum: 19.000 Ft/fő – egyéni ügyintézés esetén a követségnek fizetendő; 23.000 Ft/fő – irodai ügyintézés esetén irodánknak fizetendő
Baleset- és poggyászbiztosítás: 5650 Ft/fő
Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 144.900 Ft/fő/teljes utazás
Amiket ajánlunk Önnek:
Vacsoracsomag 5 alkalom (vacsora 2,3. nap Peking, pekingi kacsavacsora 4. nap, 8-9.nap Tiencsin): 39.990 Ft/fő
Fakultatív programcsomag (Kínai Nagy Fal, Olimpiai Park fotószünet, Hongkong városnézés, Makaó városnézés): 49.990 Ft/fő
Útlemondási biztosítás 4.050 Ft/fő

Fakultatív programok

Hotel

Super House International Hotel**** Peking
http://www.superhouseinternational.com/contact_us/
Penta Hotel**** Hongkong
https://www.pentahotels.com/destinations/asia-pacific/china/hong-kong-kowloon/
Royal Hotel**** Makaó
https://www.hotelroyal.com.mo/
Tianjin Zhengxie Club Hotel**** Tiencsin
http://www.tjzxhotel.com/
Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Járatok

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

Az Ajánlatkérés beérkezésekor ellenőrizzük az árakat, a lehetséges kedvezményeket és a szabad helyeket. Ezt követően értesíteni fogjuk, valamint lehetőség szerint feltételes helyfoglalást készítünk az ajánlat garantálása érdekében. Ez Önnek semmilyen kötelezettséget nem jelent!
A megrendelés esetére felhívjuk figyelmét hogy Ön, mint az utazási szolgáltatás megrendelője, egyben az összes, az ajánlatkéréskor felsorolt résztvevőnek a képviselője is, megrendeléskor mint meghatalmazott jár el az utazási szerződés megkötésére. Ezúton felvállalja a megrendeléséből származó pénzügyi kötelezettségeket is. Az Ajánlatkérés, ill. Foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre!

A végleges árakat irodánk munkatársa igazolja vissza. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon elhelyezett gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Apartman, stúdió szálláshely esetén az egy főre megadott ár csak a teljes kapacitás betöltésénél érvényes, kivéve ha ettől eltérően jelöljük!

Helyfoglalási igénye alapján leellenőrizzük az aktuális kapacitást, az érkezés és távozás pontos időpontját, az aktuális árakat, díjakat. Ezután visszaigazolásunk alapján elkészül az utazási szerződés és tájékoztatjuk a további teendőkről. Az időpontok, árak, díjak változásának jogát az utazásszervezők - a végleges visszaigazolásig - fenntartják.

 

A GPS koordináták nem elérhetőek